Setari Cookie-uri

Maia Morgenstern, îngrijorată pentru familia sa din Israel. Apelul făcut de actriță

Maia Morgenstern a lansat un apel pe social media, după ce familia sa a fost afectată de războiul din Israel.

O dată cu izbucnirea conflictului din Israel, Maia Morgenstern își face numeroase griji pentru familia sa rămasă acolo. În timp ce bilanțul victimelor continuă să crească, actrița a dorit să transmită un mesaj puternic pentru fanii săi.

Maia Morgenstern, cunoscută pentru interpretarea remarcabilă a lui Isus în "Patimile lui Hristos," a dezvăluit recent publicului său că o parte a familiei sale se află în zona de conflict din Israel. Întrucât părinții săi au emigrat în România în urmă cu mulți ani, o mare parte a familiei ei încă locuiește în țara natală a actriței. În această perioadă tumultoasă, Maia Morgenstern a ținut legătura cu rudele sale din Israel, încercând să afle mai multe detalii despre situația din această țară marcată de violență.

Citește și:

"M-a sunat Puiu, Puiu Rappaport. Fratele meu, unchiul meu, prietenul meu, familia mea. Mereu vesel, optimist, puternic, binedispus, tonic. Mereu pus pe glume, mereu o vorbă de duh, mereu o binecuvântare sau o amintire prețioasă de împărtășit.

Mereu un sfat bun, o încurajare: o să fie bine! Îți suntem alături! Hai fruntea sus! Suntem o familie! Suntem noi!! Ne sunăm de sărbători, avem atâtea de povestit. Și mereu aceeași discuție: ei? Când mai vii pe la noi? Când mai vii pe acasă? Israel e acasă! Te așteptăm cu drag, cu soare, cu mare, cu măsline, cu humus, cu cântece vechi, cu copiii, cu nepoții, cu miere, cu fructe… curmale și portocale. Poate, am să vin sigur! În vacanță. Israel e acasă! Astăzi Puiu m-a sunat plângând. Apel video: plângea tare Puiu. Are peste 80 de ani, are copii, are nepoți... Nu pot, mi-a spus, nu pot să vorbesc. Mai bine scriu. Niciodată nu l-am văzut plângând. Poate doar când a murit MAMA. Sau TITI- Isac Rappaport, fratele său.

Citește și:

M-a rugat să scriu un mesaj. De susținere. Suntem alături de voi! Vă susținem! Vă avem în gândurile și în inimile noastre! Suntem o familie! Alături de Israel! ... acum vă rog și eu, la rândul meu, pe voi, dragi prieteni!

Voi, cei care iubiți Israelul, pentru care Israel înseamnă destinație de vacanță sau loc al spiritualității... sau prilej de împlinire profesională sau... Vă rog mult: un cuvânt bun, un gând de susținere!", a scris actrița pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.