Setari Cookie-uri

Deea Maxer, moment emoționant în emisiunea lui Teo. Artista a izbucnit în lacrimi: Eu știu ce simte o mamă...

Deea Maxer a izbuncnit în lacrimi în emisiunea lui Teo. Ce se întâmplă în viața artistei?

Deea Maxer a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, acolo unde a vorbit cu prezentatoarea de la KanalD despre noua ei relație, dar și despre decizia de a divorța. Artista a menționat că nu vrea să fie un exemplu pentru nimeni și că fiecare familie este diferită, însă, atâta timp cât lucrurile nu funcționează, cel mai bine este ca fiecare partener să își caute fericirea în altă parte.

La un moment dat, Deea Maxer a izbucnit în lacrimi, emoționată fiind de interacțiunea cu Teo.

Deea Maxer: „Sunt foarte emoționată, de parcă te-aș vedea pentru prima dată, nu știu de ce.”

Teo Trandafir: „Cum ești tu acum?”

Deea Maxer: „Sunt liniștită, fericită, sunt foarte emoționată, nu știu de ce (n. red – are ochii în lacrimi).”

Citește și:

Teo Trandafir: „De ce îți vine să plângi?”

Deea Maxer: „În primul rând, în momentul în care te-am văzut mi-am amintit de momentul tău cu Maia (n. red – fiica lui Teo Trandafir), de la ziua ta, pentru mine a fost un moment emoționant. Și în al doilea rând, pentru că ești un om cu o energie extraordinară, care pe mine acum m-a copleșit”, a fost dialogul dintre Teo Trandafir și Deea Maxer.

Deea Maxer și Robert Drilea, un cuplu reușit

După ce a divorțat de Dinu Maxer, Deea Maxer a început o nouă poveste de dragoste cu Robert Drilea, cu care se înțelege de minune. Artista a mărturisit că familia iubitului ei a primit-o cu brațele deschise, motiv pentru care le mulțumește și le este recunoscătoare.

„Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui. Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc foarte mult că m-au primit cu brațele deschise”, a povestit Deea Maxer la „Teo Show”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.