Setari Cookie-uri

Gina Matache, despre participarea Oanei în emisiunea Power Couple: De multe ori mă ia somnul...

După încercări repetate de a o despărți pe fiica sa de Radu Siffredi, Gina Matache a renunțat la a mai încerca să se amestece în viața amoroasă a Oanei. Totuși, ea o urmărește în emisiunea de pe Antena 1, acolo unde și-a format o părere despre evoluția sa și a iubitului ei.

Oana Matache și partenerul său, Radu Siffredi, au intrat în ate odată cu participarea lor la emisiunea "Power Couple", unde își pun la încercare compatibilitatea și relația în fața publicului larg. Însă, povestea lor de dragoste a fost marcată și de reacțiile inițiale critice ale mamei artistei, Gina Matache.

Relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi a fost controversată de la început, mai ales după ce Oana a divorțat de tatăl copiilor ei pentru a fi alături de noul său partener, Radu. Chiar dacă la început Gina Matache nu a fost de acord cu această alegere, acum ea a ales să se abțină de la orice fel de comentariu. În cadrul unui interviu pentru Cancan, Gina Matache a declarat că o urmărește pe fiica ei în emisiunea Power Cpuple.

Citește și:

„Mă uit la Puterea Cuplului. Le țin pumnii, să fie bine. Mă interesează doar fata mea, discuțiile vechi nu-și au rostul. Copilul meu e copilul meu. Nu vreau să mă mai bag. E problema lor. Acum e matură. Părerea mea că emisiunii i-ar trebui o dinamică mai mare. De multe ori mă ia somnul. Formatul e puțin tras de păr. Sunt curioasă ce se întâmplă nou, dar nu o să stau doar cu ochii în televizor. Când au fost filmările, copiii au stat și cu bona”, a spus mama Deliei și a Oanei, pentru sursa citată mai sus.

Deși inițial și-a exprimat în mod public reticența și a postat mesaje critice pe rețelele de socializare, Gina Matache și-a schimbat ulterior atitudinea, recunoscând că a greșit când s-a amestecat în relația fiicei sale.

„Da, sigur că da! Apropo de fericire, eu nu știu ce înseamnă să fii fericit, dar dacă lucrurile merg ok, atunci eu cred că e bine. În viață ai foarte puține momente de fericire, le numeri cumva pe degete. Restul este călduț, faci compromisuri, negociezi, etc. etc. și uite, au trecut anii”, a mărturisit Gina Matache, conform wowbiz.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.