Setari Cookie-uri

Alex Velea și Antonia amână încă o dată nunta și botezul copiilor! Akim are 6 ani și Dominic 8 ani

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de 10 ani, iar împreună au 3 copii. Cei doi s-au logodit anul trecut și, deși aveau de mult timp planuri pentru nuntă și pentru botezul lui Dominic și al lui Akim, artiștii au amânat încă o dată mult așteptatul eveniment.

Alex Velea și Antonia trăiesc o poveste de iubire de 10 ani, iar împreună au doi copii, Dominic, 8 ani, și Akim, 6 ani. Cei doi au grijă și de Maia, fetița Antoniei din căsnicia cu Vicenzo Castelano, iar micuța vine des în România la mama și frații ei.

Cu toate că povestea lor pare desprinsă din filme, Antonia și Alex Velea nu au făcut încă pasul cel mare și nici nu i-au botezat pe băieții lor. Anul trecut, artistul și-a cerut iubita în căsătorie, iar în vara acestui an urma ca cei doi să se căsătorească. Din păcate, atât nunta, cât și botezul copiilor lor au fost amânate, iar Alex Velea a mărturisit că programul încărcat pe care îl au în această perioadă îi împiedică să organizeze mult așteptatul eveniment.

Citește și:

„O să urmeze, dar nu știu când, nu cred că anul asta… Avem concerte, mereu pe drumuri, e nebunie…”, a declarat Alex Velea, pentru click.ro.

Cum este Alex Velea în rolul de tată

În cadrul aceluiași interviu, Alex Velea a dezvăluit și cum se înțelege cu copiii săi. Artistul a recunoscut că este foarte atent la băieții lui atunci când ies în oraș, pentru că cei mici au tendința să se lovească și să se bată între ei.

„Când mergem cu copiii, suntem paznici, trebuie să avem grijă de ei. Când suntem un cuplu, e altceva. Ne e teamă să se lovească în diverse părți ale corpului. Sunt năzdrăvani, iar în formula asta când sunt toți trei, sunt periculoși. Băieții cresc, sunt zvăpăiați. Le place să alerge, se bat între ei, nu știu ce să zic. Se și iubesc între ei, să nu creadă lumea că se bat încontinuu”, a declarat artistul în emisiunea lui Teo Trandafir.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.