Setari Cookie-uri

Holy Molly te îmbie cu miros de Liliac - primul EP al artistei

Sub numele de ,,Liliac" stau emoții pure, emoții pe care Holy Molly le-a trăit, hrănit, îmbrățișat, respins și lăsat, în final, pe hârtie. Poate cel mai sensibil material al artistei vorbește onest despre iubiri pierdute, anxietăți și frici. Din EP face parte și colaborarea cu RAVA pentru piesa ,,Spune-mi", dar și o variantă solo a piesei.

Versuri de poezie. Legenda piesei ,,Orb pe mare" spune că la baza inspirației a stat una dintre poeziile lui Florin Dochia. La conceptul scriitorului au contribuit Marius Dia, Holy și Viky Red, care a asigurat și producția piesei, pentru a reformula gânduri, care să răsune în final pe muzică. În plus, piesa va veni însoțită de un videoclip artistic, regizat de Isabella Szanto, cu DOP Denis Rusanovski și producție de Mihai Iancu și Bogdan Zamonea.

Pentru acest material, Holy Molly a mai colaborat pe partea de muzică și versuri cu Irina Rimes, RAVA, Florian Rus, Adi Istrate și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de restul producțiilor.

Despre EP, Holy Molly spune:

,,<<Liliac>> reprezintă jurnalul sufletului meu din ultimul an. Este primul meu EP și sunt extrem de mândră că am reușit să fiu atât de vulnerabilă încât să îmi expun realitatea interioară și totodată atât de curajoasă încât să vă las să citiți în mine. <<Liliac>> este floarea care mi-a marcat toată copilăria, floare strâns legată de casa bunicilor, de bunicul care nu mai e printre noi, de fragilitatea și feminitatea pe care o simt înăuntrul meu, de ideea că frumusețea și puritatea durează puțin și trebuie să fii atent și conectat la tine ca să o poți simți. Deși e octombrie, mie îmi e gândul tot la o primăvară îmbrăcată în miros de liliac, într-un violet sumbru și proaspăt.

Citește și:

Am adunat pe acest EP cele mai puternice piese din punct de vedere emoțional. De la iubiri incredibil de dureroase, la mental health issues și copilăria marcată de evenimente pe care n-am putut să le controlez, dar care m-au controlat pe mine.

E prima oară când fac asta, dar chiar simt să dedic acest album atât părinților mei, cât și tuturor oamenilor care au făcut parte din creația lui. <<Liliac>> e povestit de Maria. Mă bucur să o cunoașteți în sfârșit!"

Despre piesa ,,Orb pe mare", Holy declară:

,,Am fost un <<Orb pe mare>> o lungă perioadă din viața mea. Și, chiar dacă înăuntrul tău știi foarte bine răspunsurile, preferi să trăiești cu o pânză caldă pe ochi și să te minti că totul e bine, că mâine poate se schimbă ceva. Pornind de la cartea de poezii a lui Florin Dochia, am avut o revelație legată de propria-mi viață și esență. E multă durere și zgomot surd în această piesă, e mult strigăt de ajutor combinat cu o liniște asurzitoare. Și, ca de fiecare dată, am putut să respir abia după ce am terminat piesa. Mi-am dus misiunea la bun sfârșit."

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.