Setari Cookie-uri

Holy Molly lansează videoclipurile pieselor Atac de panică și Jumătate

,,Liliac" este primul EP al lui Holy Molly, un material sensibil, vulnerabil, despre care artista spune că este jurnalul sufletului meu din ultimul an. Odată cu acesta, Holy aduce două videoclipuri noi pentru piesele ,,Atac de panică" și ,,Jumătate".

,,Liliac" este primul EP al lui Holy Molly, un material sensibil, vulnerabil, despre care artista spune că este jurnalul sufletului meu din ultimul an. Odată cu acesta, Holy aduce două videoclipuri noi pentru piesele ,,Atac de panică" și ,,Jumătate".

,,Atac de panică" spune povestea unui cuplu care își caută echilibrul, în timp ce unul dintre ei trece prin atacuri de panică severe. Videoclipul îi are ca protagoniști speciali pe părinții lui Holy Molly, piesa fiind inspirată de povestea lor.

Piesa a fost scrisă de Holy Molly, Adi Istrate și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție. Videoclipul a fost realizat cu Isabella Szanto ca regizor, cu Denis Rusanovski ca DOP, iar producția a fost realizată de Mihai Iancu și Bogdan Zamonea.

,,Jumătate" întregește puzzle-ul EP-ului prin mesajul sensibil, vorbind despre legătura, interdependența dintre două persoane și dorința de a aduce pe cineva înapoi în viața ta, simțindu-se ca o jumătate.

Citește și:

Piesa a fost scrisă de Florian Rus, Adi Istrate, Holy Molly și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție. Creditele video merg către Isabella Szanto ca regizor, Denis Rusanovski ca DOP și Mihai Iancu și Bogdan Zamonea, pentru producție.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Artista este considerată revelația momentului în industria muzicală din România. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu nume importante din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ceea ce a propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul ei "Shot a friend" i-a adus o nouă valoare de fani, deoarece piesa a ajuns pe primul loc în clasamentul celor mai ascultate melodii din Polonia și în clasamentele din CSI. După succesul internațional cu piesele "Menage a Trois", "Back to her", "Twinkle Twinkle" și "Shot a friend", artista a lansat hitul "Plouă", în colaborare cu Tata Vlad, o piesă care a ajuns pe prima poziție în clasamentele muzicale specializate ale posturilor de radio din România. Single-ul "Watch Me" a reușit, de asemenea, să fie prezent în Top 10 Airplay Radio din România timp de mai multe săptămâni, fiind una dintre cele mai ascultate piese în acea perioadă, iar "Sunday Night" a fost pe locul 3 în Radio Chart Polonia. Cel mai recent single al ei, "Facem cum vrei tu," a rămas în Top 10 Media Forest timp de 8 săptămâni, ajungând până pe locul #6, iar una dintre ultimele sale colaborări, alături de ADI pentru ,,Totul meu" a cucerit atât radiourile, fiind pe locul #2 în topul celor mai ascultate piese, cât și platforma TikTok, unde are peste 350K de videoclipuri realizate pe sound de către utilizatori. Mai mult decât atât, recent artista a colaborat cu celebrul duo VAMERO pentru piesa "Shake It".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.