Setari Cookie-uri

Holy Molly - la un pas de Grammy-uri

Într-un videoclip postat pe pagina ei de TikTok, artista povestește cum doar la 17 ani a fost la un pas de a ajunge la premiile Grammy. 

Premiile Grammy adună cele mai mari vedete din lume la un loc. Beyonce, Celine Dion, Bruno Mars, Adele, sunt doar câteva dintre numele sonore care au călcat de-a lungul timpului pe faimosul covor roșu, iar Holy Molly era la un pas de a da nas în nas cu ei. Mai mult decât atât, artista care continuă să ne cucerească în fiecare an din ce în ce mai mult, ar fi avut șansa chiar să cânte pe scena premiilor Grammy.

Într-un videoclip postat pe pagina ei de TikTok, artista povestește cum doar la 17 ani a fost la un pas de a ajunge la premiile Grammy.

Pe vremea când își spunea Miss Mary, artista a atras atenția echipei celebrului artist Akon. Înscrisă la un concurs de talente ce îi putea trimite pe primii 3 câștigători la premiile Grammy, cu șansa de a urca pe scenă, Holy a reușit să ajungă cu ajutorul publicului până pe locul 2. Doar o lungă călătorie o despărțea de aventura vieții ei, însă ce s-a întâmplat?

Citește și:
@holymollyguacamolly Cât de aproape am fost să urc pe o scenă de la Premiile Grammy🥲✌🏻🤍 #holymolly #holymollyguacamolly #storytime #premiilegrammy ♬ Aesthetic - Tollan Kim

,,Nu e un final super fericit, însă mi-a dat un impuls să lupt cu toată puterea ca să îmi urmez visul”, spune artista.

Și așa s-a și întâmplat. Holy Molly impresionează de ceva timp publicul românesc cu piese precum ,,Plouă”, alături de Tata Vlad, ,,Facem cum vrei tu” și ,,Totul meu”, colaborarea cu Adi Istrate. Artista face furori și în țări precum Polonia, câștigând recent discul de aur pentru piesa “Menage a Trois”, dar și în Turcia, unde a atras atenția publicului cu “Freaks in Town”.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.