Setari Cookie-uri

Scăpați de inhibiții cu Holy Molly în Freaks in Town

"Freaks in Town", cel mai nou single Holy Molly, este despre spontaneitate și petreceri fără limite. Ritmurile, dar și entuziasmul pur din vocea lui Holy, vă invită să vă dați voie să vă simțiți eliberați și să vă distrați în voie. Versurile se concentrează pe acceptarea acelei doze de nebunie și pe trăirea în prezent, "Freaks in Town" fiind genul de piesă care vă va face să doriți să dansați ca și cum nimeni nu vă privește și să vă bucurați de fiecare secundă sălbatică și neprevăzută a serii.

Piesa a fost compusă de Marius Dia, Erik Frank, Holy Molly și Alex Parker, care s-a ocupat și de producție.

,,Această perioadă are ceva misterios, acel ceva care vă face să simțiți că ați vrea să vă dezvăluiți latura întunecată, și cred că <<Freaks in Town>> ar fi coloana sonoră perfectă pentru povestea voastră. Enjoy!" ne spune Holy Molly.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Artista este considerată revelația momentului în industria muzicală din România. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu nume importante din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ceea ce a propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul ei "Shot a friend" i-a adus o nouă valoare de fani, deoarece piesa a ajuns pe primul loc în clasamentul celor mai ascultate melodii din Polonia și în clasamentele din CSI. După succesul internațional cu piesele "Menage a Trois", "Back to her", "Twinkle Twinkle" și "Shot a friend", artista a lansat hitul "Plouă", în colaborare cu Tata Vlad, o piesă care a ajuns pe prima poziție în clasamentele muzicale specializate ale posturilor de radio din România. Single-ul "Watch Me" a reușit, de asemenea, să fie prezent în Top 10 Airplay Radio din România timp de mai multe săptămâni, fiind una dintre cele mai ascultate piese în acea perioadă, iar "Sunday Night" a fost pe locul 3 în Radio Chart Polonia. Cel mai recent single al ei, "Facem cum vrei tu," a rămas în Top 10 Media Forest timp de 8 săptămâni, ajungând până pe locul #6, iar una dintre ultimele sale colaborări, alături de ADI pentru ,,Totul meu" a cucerit atât radiourile, fiind pe locul #2 în topul celor mai ascultate piese, cât și platforma TikTok, unde are peste 350K de videoclipuri realizate pe sound de către utilizatori. Mai mult decât atât, recent artista a colaborat cu celebrul duo VAMERO pentru piesa "Shake It" și cu RAVA, pentru ,,Spune-mi", piesă ce face parte din primul EP al artistei, ,,Liliac".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.