Setari Cookie-uri

Lili Sandu se teme pentru viața mamei sale: L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi...

Lili Sandu trece printr-o perioadă dificilă, asta pentru că mama ei a suferit complicații grave după infectarea cu noul coronavirus.

Lili Sandu, prezentatoarea emisiunii "Vorbește Lumea" de la PRO TV, trece printr-un moment extrem de dificil, și le-a povestit internauților cât de îngrijorată este pentru sănătatea mamei sale, care s-a confruntat cu complicații grave în urma infectării cu noul coronavirus. Mama artistei a contractat virusul acum două săptămâni, însă, din păcate, afecțiunea a evoluat și a dezvoltat o boală neurologică asociată, cunoscută sub numele de sindrom Guillain-Barré.

Lili Sandu a ales să împărtășească o imagine tulburătoare pe rețelele sociale, în care își odihnește capul pe pieptul mamei sale. Această poză a fost realizată într-un spital, acolo unde mama lui Lili a fost nevoită să lupte pentru viața ei în ultimele două săptămâni.

Citește și:

"Sâmbătă seară, în brațele mamei mele, locul ăsta magic care întotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi, multe lacrimi, să nu mi-o ia. Acum două săptămâni, nenorocitul asta de coronavirus a îmbolnăvit-o pe mama mea, paralizându-i picioarele," a scris Lili Sandu într-o postare emoționantă pe platformele sale de socializare.

Ulterior, diagnosticul pus a fost poliradiculonevrită acută, o boală neurologică gravă asociată cu infecția cu coronavirus. Această afecțiune poate determina paralizie musculară, inclusiv a mușchilor respiratori, ceea ce ar fi necesitat intubarea și respirația mecanică. Din fericire, mama Lili Sandu a scăpat de acest scenariu tragic, dar familia a trecut prin momente de cumplită îngrijorare.

Citește și:

"În primă fază, această boală poate provoca și paralizia mușchilor respiratori, iar dacă se întâmpla asta pacientul trebuie intubat și ajutat să respire mecanic. Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu să nu trecem și prin așa ceva, dar vă spun sincer că zilele acelea, cât încă era în situația critică, m-au dărâmat atât de tare, încât cu greu mă adunăm să fiu bine pentru Tomi sau să prezint emisiunea. Știu, mă vedeați râzând, dar inima mea era ruptă în bucăți de durere. Le mulțumesc din suflet doctorilor că au fost că niște îngeri păzitori care mi-au dat încredere că totul o să fie bine. M-am simțit atât de neputincioasă să-i alin durerile groaznice prin care a trecut și parcă aveam momente când le simțeam și eu, că doar avem aceeași inimă. Dar astăzi am plecat de la ea zâmbind. Tratamentul își face bine efectul, acum este internată la Spitalul Colentina, durerile au mai dispărut și chiar dacă recuperarea va fi de lungă durată, știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă”, a adaugat vedeta, pe social media.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    17 Octombrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.