Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Lili Sandu cu Bogdan Stelea, după separare: Eram un copil, care i-a dăruit inima...

Lili Sandu și Bogdan Stelea au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă între cei doi a intervenit, inevitabil, despărțirea. Ce declară vedeta acum despre primul ei iubit?

Lili Sandu, în vârstă de 44 de ani, făcut dezvăluiri incendiare despre viața sa amoroasă în cadrul unui recent podcast moderat de Ilincă Vandici. Fără menajamente, ea a dezvăluit detalii intime despre începuturile relației cu Bogdan Stelea, dar și motivele care au dus la despărțire.

"El era căsătorit, dar când l-am cunoscut eu era în proces de divorț, de separare de soție. Lucrurile astea nu se știu", a explicat vedeta.

Cu toate că relația lor a adus cu sine o anumită notorietate, mai ales că a fost prima iubire a prezentatoarei tv.

„Bogdan a fost prima mea iubire. Și a fost o iubire atât de intensă și atât de frumoasă! Mă rog, cu mici scăpări. Eram un copil, care i-a dăruit inima. El e mai mare ca mine cu 11 ani", a mărturisit vedeta.

Citește și:

Cei doi au fost pe cale să-și oficializeze relația prin căsătorie, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, între cei doi având loc o ruptură definitivă.

"Nu am fost niciodată căsătoriți, deși foarte multă lume scrie asta. Nu am fost căsătoriți, deși am fost cerută de soție de către Bogdan, dar nu ne-am căsătorit. De ce? Pentru că ne-am despărțit", a explicat Lili Sandu.

Despărțirea lor a fost un moment dureros, dar inevitabil. Cu toate acestea, cei doi foști iubiți se respectă reciproc și se salută atunci când se întâlnesc.

"Acum, dacă ne vedem, ne salutăm. Eu sunt de 8 ani cu Silviu, el se știe cu Silviu, se respectă, au jucat și fotbal împreună. Nu înțeleg de ce trebuie să porți ranchiună. Cum pot să stau eu acum să-l urăsc?", a mai declarat frumoasa prezentatoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.