Setari Cookie-uri

Lili Sandu, radiantă la 44 de Ani: Secretele unei siluete de invidiat și a unui ten fără riduri

Secretele frumoasei Lili Sandu, pentru un ten curat și sănătos, la 44 de ani! De la ce nu se abate niciodată vedeta?

La 44 de ani, Lili Sandu, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, strălucește și impresionează cu o siluetă de invidiat și un ten fără riduri. Vedeta a dezvăluit recent pentru Unica.ro secretele menținerii aspectului său tânăr și sănătos.

Într-un interviu pentru sursa citată mai sus, Lili Sandu a mărturisit că, pentru a-și păstra aspectul tânăr, a adoptat o abordare echilibrată în ceea ce privește alimentația. Deși a renunțat la regimul vegan pe care l-a urmat în trecut în timpul șederii sale în America, actrița subliniază importanța unei diete echilibrate și a monitorizării dozărilor hormonale. În plus, Lili Sandu recomandă testarea intoleranțelor alimentare pentru a evita inflamațiile în corp, care pot afecta aspectul tenului.

Citește și:

"În primul rând cred că, în cazul meu, e genetic. În al doilea rând, dacă merg o dată pe lună sau o dată la patru, cinci luni să-mi fac niște mici ajustări, sunt naturale. Nu mi-ar plăcea să-mi transform fața. Îmi place să trăiesc faptul că înaintez în vârstă, nu ascund asta”., a povestit frumoasa artistă.

"În primul rând contează nutriția. Pentru orice femeie recomand dozările hormonale măcar o dată pe an. Să vedem cum stăm cu estrogenul, cu testosteronul, care ajută chiar dacă e bun pentru bărbați. Este foarte bun și pentru femei. Și doi, intoleranțele alimentare. Astea creează inflamație în corp, creează inflamație în intestin și se vede”, a continuat Lili Sandu.

Pentru menținerea fermității tenului și prevenirea ridurilor, Lili Sandu a dezvăluit că recurge la un masaj facial cu un dispozitiv special de câteva ori pe săptămână. Un alt truc al vedetei pentru un ten radiant constă în utilizarea unui derma roller, un mic dispozitiv cu ace din titan de diferite mărimi, pe care îl folosește pentru a pregăti pielea înainte de aplicarea serului. Aceasta menționează că îl utilizează de două-trei ori pe săptămână, iar scopul său este să îmbunătățească absorbția substanțelor active și să prevină apariția ridurilor.

Citește și:

Cu toate acestea, Lili Sandu subliniază că nu își dorește să își transforme fața și preferă să îmbrățișeze procesul natural de îmbătrânire.

"Îmi place să trăiesc faptul că înaintez în vârstă, nu ascund asta", a declarat vedeta în interviu.

Pe lângă secretele frumuseții, Lili Sandu a împărtășit și o parte din călătoria sa personală. La vârsta de 29 de ani, actrița a fost diagnosticată cu premenopauză, fiind nevoită să își revizuiască complet stilul de viață. După primele ședințe de terapie în Statele Unite ale Americii, unde s-a mutat după decesul tatălui său, vedeta a adoptat o dietă strict vegană și a început să își regândească perspectivele asupra sănătății mentale.

Citește și:

    „Fusesem la un doctor și mi-a dat verdictul acesta, era destul de dur, la 29 de ani, că intrasem într-o premenopauză și că aveam sindromul ovarelor micropolichistice. Bucuria și norocul meu au fost că am întâlnit în America un doctor naturopat. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să urmez o dietă strict vegană”, a mai povestit Lili Sandu, pentru sursa citată.

    Vizionare placuta


    Kudika
    12 Decembrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.