Setari Cookie-uri

La 61 de ani, Gina Matache este pregătită să iubească din nou: Să fie chipeș, dar nu mai bătrân ca mine...

Gina Matache este pregătită să iubească din nou, după ce, în urmă cu mai mulți ani, a divorțat de tatăl fiicelor sale. Cum arată bărbatul ideal în viziunea artistei?

Gina Matache, în vârstă de 61 de ani, a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare în legătură cu viața sa personală, relația sa cu fostul soț, și planurile sale de viitor. Deși este divorțată de tatăl fetelor sale, Ion Matache, cei doi locuiesc împreună în prezent, în calitate de colegi de apartament. În ciuda separării lor, Gina Matache l-a ajutat pe fostul soț în momentele dificile, iar acum își dorește să-și refacă viața amoroasă.

Ion Matache, tatăl Deliei și Oanei, a decis să devină călugăr în 2004, deși era ateu la acea vreme. După aproape 20 de ani petrecuți în călugărie, s-a întors acasă din cauza problemelor grave de sănătate. Gina Matache l-a primit înapoi în casa lor, chiar dacă cei doi au divorțat. Ea consideră că nu avea altă opțiune și nu putea să-l lase să se descurce singur, mai ales că starea de sănătatea nu îi permitea acest lucru.

Citește și:

„El a avut problemele mari de sănătate și a plecat de acolo, Ce era să facă? Ăsta este adevarul. Acum a revenit acasă și l-am primit. Nu puteam să-l las în starea aia. Normal că l-am primit. El acum e ok, a trecut perioada grea, se deplasează singur, se îngrijește singur.

Noi nu am făcut niciodată partaj. Ce să împart, două-trei lemne? Nu m-am gândit să strâng avere, tot ce am avut am dat la copii.

Stăm în același apartament, eu o cameră, el o cameră. Nu vreau casă mare, pentru ce? Să stau să fac curat două zile? Nu mai am ambiții de astea”, a mărturisit Gina Matache în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Mama Deliei și a Oanei a mărturisit că ei nu au făcut niciodată partaj de bunuri, deoarece nu aveau multe de împărțit. De-a lungul vieții, ea nu și-a propus să strângă o avere, deținând doar un apartament și o mașină

Citește și:

În ciuda divorțului, Gina Matache are planuri mari pentru viitorul său. La vârsta de 61 de ani, ea își dorește să-și refacă viața amoroasă alături de un bărbat mai tânăr. Își dorește un partener care să o accepte așa cum este, fără a încerca să o schimbe. De asemenea, vrea ca acesta să fie un om chipeș și să aibă energia necesară pentru a ține pasul cu ea.

Bărbatul vieții mele? Încă îl aștept, vino mai repede!

Să nu mă frece la cap, genul taci și înghite, să nu-și dorească lucruri imposibile sau să mă schimbe. Să fie chipeș, dar nu mai bătrân ca mine, mai tânăr să fie, ca să țină pasul cu mine. Nu-mi plac învechiții, să aibă nebunia mea. Eu acum pot să-mi refac viața oricând”, a mai spus cântăreața.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.