Setari Cookie-uri

Patrick Dempsey din Anatomia lui Grey a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață

Celebrul actor american Patrick Dempsey a fost numit "cel mai sexy bărbat în viață" în 2023 de către revista People. Vestea a fost anunțată în timpul ediției de marți a emisiunii "Jimmy Kimmel Live!", iar actorul s-a arătat amuzat de situație.

Fanii prezenți la emisiune au avut ocazia să îi pună întrebări lui Dempsey, a cărui identitate a fost păstrată secretă până în momentul în care premiul a fost făcut public. Cu vocea și fața ascunse de o mască, actorul a fost provocat să răspundă la întrebările adresate, iar momentul a culminat cu dezvăluirea prestigiosului titlu.

"Sunt fericit că au luat decizia asta și că m-au ales pe mine anul acesta," a spus Dempsey într-un moment plin de umor.

La vârsta de 57 de ani, actorul cunoscut pentru rolul său iconic, dr. Derek Shepherd din serialul medical "Anatomia lui Grey," a fost "complet șocat" când a aflat vestea.

"Am crezut că este o glumă. Nici măcar nu mă gândeam să fiu în această poziție," a dezvăluit el într-un interviu acordat revistei People.

Citește și:

Patrick Dempsey este cunoscut în întreaga lume pentru interpretarea sa impresionantă în rolul dr. Derek Shepherd și a câștigat inimile telespectatorilor cu prestația sa remarcabilă. În plus față de cariera sa de actor, Dempsey va fi văzut în curând în rolul pilotului italian de curse Piero Taruffi în filmul biografic "Ferrari," care urmează să fie lansat în decembrie. Titlul oferit lui Patrick Dempsey marchează un moment important în cariera sa și îl așază alături de alte celebrități care au primit această distincție în trecut. În 2022, titlul de "cel mai sexy bărbat în viață" a fost acordat actorului Chris Evans.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.