Setari Cookie-uri

Cătălin Botezatu și Florin Burescu analizează ținuta Simonei Halep în prima zi de proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv

În ciuda controversei legate de ținuta sa, Simona Halep a păstrat o atitudine profesionistă în timpul procesului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Cu toate că opiniile sunt împărțite în ceea ce privește alegerile sale vestimentare, speranțele pentru o decizie favorabilă rămân ridicate atât în rândul susținătorilor săi, cât și al comunității internaționale a tenisului.

Miercuri, 7 februarie, Simona Halep și-a făcut apariția la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Lausanne, Elveția, în încercarea de a-i fi redusă pedeapsa de 4 ani primită din partea ITIA în scandalul de dopaj. Însoțită de fratele ei, Nicolae, și de trei avocați, sportiva română a captat atenția nu doar pentru cazul său, ci și pentru ținuta pe care a ales să o poarte în prima zi de proces.

Simona Halep a optat pentru o geacă bleumarin de la un brand de modă de lux, redusă de la 4.222 de euro la 2.955 de euro, și un pulover marca Dior, cu un preț de 2.550 de euro, imprimat cu roata de tarot a norocului. Această alegere vestimentară a generat reacții diverse din partea publicului și a creat un val de opinii în mediul online.

În contextul criticilor, creatorul de modă Cătălin Botezatu a intervenit pentru a-și exprima punctul de vedere. Potrivit declarațiilor sale pentru Playtech, Botezatu a subliniat că sportiva nu a exagerat în alegerea sa vestimentară.

Citește și:

"Eu cred că ipocrizia românilor merge mult prea departe. Faptul că noi comentăm cum s-a îmbrăcat un titan și un nume, cu care trebuie să ne mândrim, ca cel al Simonei Halep, este prea mult. În cazul Simonei Halep, pot spune că nu a epatat. Nu s-a dus îmbrăcată cu nu știu ce branduri extrem de scumpe. În plus, e și normal ca la banii ei să poarte haine și de 10.000 de euro. Pentru că sunt banii ei. Ca să câștige bani și-a rupt mâinile și picioarele! I-a muncit, pur și simplu, nu i-a furat, ca alții. În concluzie, este o ținută corectă, dar și atitudinea ei este una corectă. [...]

Ar trebui ca noi, românii, să îi ținem pumnii și să ne rugăm să i se facă dreptate. Sunt convins că, dacă i se va face dreptate, rezultatele Simonei Halep vor fi unele extraordinare”, a declarat Botezatu, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

În contrast, designerul Florin Burescu a avut o opinie mai critică cu privire la ținuta sportivei. El a sugerat că Simona Halep ar avea nevoie de un stilist și că alegerea sa vestimentară nu a fost inspirată, catalogând-o drept una prost combinată. Cu toate acestea, Burescu și-a exprimat dorința ca sportiva să aibă succes în proces și să revină în cât mai curând în competițiile importante, subliniind valoarea sa ca sportivă.

„Nu este o ținută tocmai inspirată, dacă nu investești în cunoștință de cauză se vede. (…) Cred că ar avea nevoie de un stilist. Probabil că nu s-a gândit la presă și, când s-a trezit, a pus pe ea tot ce a găsit în dressing, așa, la întâmplare.

A purtat haine scumpe, dar foarte prost combinate. Ar fi bine ca, pe viitor, să fie foarte atentă cum se îmbracă, fiindcă aparițiile ei sunt foarte urmărite în întreaga lume. Îi doresc mult succes la proces și să revină cât mai curând în marile competiții. Este o sportivă foarte valoroasă, cu care ne mândrim!”, a mai spus el.

Citește și:

Audierile în cazul de dopaj al Simonei Halep sunt programate să se încheie în această zi, 9 februarie, fără o dată exactă pentru anunțul verdictului. În cadrul audierilor, au fost implicați martori, experți și membri ai echipei Simonei Halep, inclusiv fizioterapeuta Candice Gotier și antrenorul Patrick Mouratoglou. Decizia finală va fi așteptată cu interes nu doar în România, ci și în întreaga lume tenisului.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.