Setari Cookie-uri

Cine este noua iubită a lui Cătălin Bordea. Comendiatul a trecut peste divorțul de Livia

Cătălin Bordea a trecut peste divorțul de Livia, care acum formează un cuplu cu Spike. Cine este noua lui parteneră de viață.

Cătălin Bordea și Livia au avut o relație care a durat ani întregi, s-au iubit și se vedeau trăind împreună pentru totdeauna. La un moment dat, însă, căsnicia lor a început să nu mai funcționeze și chiar dacă au încercat foarte multe variante pentru a o salva, inclusiv terapia de cuplu, nu au reușit să o facă.

Comediantul ajunsese să creadă că este ceva în neregulă cu el și a suferit enorm, dar nimic nu l-a durut mai tare decât momentul în care a văzut că noul iubit al fostei sale soții este chiar cel pe care îl considera ca fiind unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi și care le-a fost cavaler de onoare la nuntă și anume Spike. El a refuzat să creadă că erau adevărate toate zvonurile legate de relația lor, chiar și în clipa în care a văzut imaginile cu ei sărutându-se. A fost un real șoc pentru el, dar acum pare mai pregătit ca niciodată să meargă înainte și iubește din nou.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.