Setari Cookie-uri

Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție! Cine este Elena Tănase și cum s-au cunoscut cei doi?

Bucurie mare în familia lui Gheorghe Hagi, asta pentru că fiul său, Ianis Hagi, și-a cerut iubita de soție. Momentul a fost unul special ales, iar fotografiile vorbesc de la sine.

Ianis Hagi se pregătește de o nouă etapă a vieții sale, asta după ce a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase, viitoarea sa soție. Deși Elena a fost mereu discretă în privința relației lor, vestea cererii în căsătorie a fost făcută publică recent, după o escapadă romantică la Paris.

Conform informațiilor postate pe Instagram, Ianis Hagi a pregătit cu atenție momentul cererii în căsătorie. Cuplul a fost surprins într-un cadru romantic, unde Ianis pregătise un decor special, cu flori albe, lumânări și petale de trandafiri pe jos. Elena Tănase nu a ezitat să răspundă afirmativ propunerii, semn că cei doi vor să își petreacă tot restul vieții împreună.

Deși detalii despre nunta lor nu au fost încă dezvăluite public, fanii și admiratorii cuplului așteaptă cu nerăbdare să afle când și unde va avea loc acest eveniment special.

Citește și:

Cine este Elena Tănase?

Elena Tănase, în vârstă de 23 de ani, locuiește în Constanța și este de origine aromână. A studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ de la malul mării. Potrivit informațiilor apărute în presă, viitoarea soție a lui Ianis Hagi provine dintr-o familie înstărită.

Tatăl Elenei Tănase, Dimciu-Palavoti Tănase, este un cunoscut om de afaceri, având afaceri în domeniul construcțiilor și agriculturii. Se pare că Gheorghe Hagi este bun prieten cu tatăl ei, iar aceasta a adus un plus de apropiere între cele două familii.

Deși Elena Tănase are un cont privat pe Instagram, fiind accesibil doar prietenilor apropiați, în decembrie 2022, ea și Ianis Hagi au publicat primele fotografii împreună, confirmând oficial relația lor. Chiar dacă se află în continuare în România, Elena face naveta în Scoția de câte ori poate pentru a se întâlni cu Ianis, după cum a menționat fotbalistul într-un interviu din anul precedent.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.