Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, declarație de dragoste pentru Victor Cornea. Artista, mai îndrăgostită ca niciodată

Andreea Bălan și noul ei iubit, Victor Cornea, nu se mai ascund și își fac declarații de dragoste în văzul tuturor, pe Instagram!

După mai multe episoade în care dragostea nu i-a surâs, Andreea Bălan iubește din nou. Vedeta a dat frâu liber iubirii și nu se mai ascunde. Ea și tenismenul Victor Cornea au plecat împreună în Germania, acolo unde sportivul participă la câteva antrenamente.

Andreea Bălan și-a însoțit partenerul de viață, care este cu 9 ani mai tânăr, și nu a ezitat să se bucure alături de el de cele mai frumoase experiențe din Stuttgard. Vedeta nu se mai ascunde iar, recent, ea i-a declarat public dragostea ei, pe Instagram.

La una dintre pozele lui Victor Cornea, Andreea Bălan a lăsat un comentariu cu mai multe emoji, printre care și o inimioară. Nu se știe cum vor evolua lucrurile între cei doi, însă, cert este că Andreea Bălan își va ține la curent fanii, ca de obicei.

Citește și:

Cine este noul iubit al artistei

Noua cucerire a Andreei Bălan se numește Victor Cornea, este un tânăr în vârstă de 29 de ani, tenismen, cu multe premii în palmares. El deține cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023.

În sezonul ATP Challenger Tour 2022 Victor Cornea a câștigat 4 turnee Challenger: în ianuarie 2022 turneul Challenger 80 Città di Forlì III alături de germanul Fabian Fallert; în februarie Città di Forlì IV tot alături de Fallert. În august a câștigat turneul Challenger 50 IBG Prague Open alături de cehul Andrew Paulson, iar în noiembrie 2022 a câștigat turneul Challenger 80 Keio Challenger din Japonia, alături de filipinezul Ruben Gonzales.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.