Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf și fiul lui, Bebeto, își vorbesc din nou și au o relație apropiată. Declarațiile impresarei

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a reproșat în nenumărate rânduri antrenorului că nu se mai interesează de fiul pe care îl au împreună și nici nu l-a mai contactat. Din fericire, apele s-au liniștit, iar acum Reghecampf a reluat legătura cu Bebeto.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost unul destul de mediatizat, iar impresara i-a reproșat fostului ei soț că nu se mai interesează de copilul pe care îl au împreună și nici nu ar mai fi încercat să îl contacteze.

Din fericire, acum lucrurile s-au liniștit, iar Anamaria Prodan a mărturisit că Reghecampf a reluat legătura cu Bebeto și vorbește în fiecare zi cu fiul său. Mai mult, se pare că Anamaria Prodan a revenit la sentimente mai bune față de fostul ei soț, însă, cu toate acestea, este convinsă că noua lui parteneră de viață este cea care îl trage în jos, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

„Eu nu vreau să comentez așa ceva pentru că el este tatăl copilului meu. El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva, îi face foarte mare în rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării.
Laurențiu are greșelile lui, noi toți avem greșelile noastre, dar își iubește copilul, când are timp trece să îl vadă, vorbește zilnic cu el la telefon. Eu cred că Laurențiu se va trezi, în curând, își va face ordine în viață, căci acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional”, a mărturisit Anamaria Prodan la Antena Stars.

Citește și:

Impresara a continuat și a mărturisit că viața profesională a lui Reghecampf este în pericol, asta din cauza persoanelor din jurul său. Vedeta spune că a muncit enorm pentru a-i construi antrenorului succesul pe care îl are astăzi, însă, crede ea, acesta a făcut câteva greșeli grave în ceea ce privește alegerile din ultima perioadă.

„Eu l-am învățat mereu că dacă nu ai echilibru în viața personală, ea profesională se va dărâma, și nimeni nu va mai sta lângă tine. Lumea te bagă în seamă când ești cineva, după, nici nu-ți mai cunoaște numele. Într-adevăr, Laurențiu a ajuns la marginea prăpastiei astăzi, și trebuie să stea lângă copiii lui, să se încarce cu dragostea lor, nu mai așa poate să revină. Dacă nu, o să pierdem un antrenor mare, un antrenor într-adevăr fabulos, și o să vedem cum se prăbușește definitiv o carieră pe care eu am construit-o cu foarte mare greutate, în atât de mulți ani.

Citește și:

Când îți pierzi demnitatea și meseria, nu mai exiști nici ca bărbat, în ochii bărbaților sau a societății, iar dacă îți pierzi și meseria, te duci din ce în ce mai jos în fotbal, nu mai exiști, practic, pe nicăieri. Păcat de toată cariera lui și de imaginea pe care am construit-o 16 ani, dar fiecare își alege, doarme cum își așterne, și în viața este doar și doar despre alegeri făcute. Concluzia: cei ce roiesc astăzi pe lângă Laurențiu și aruncă vorbe de genul acesta, îi fac foarte, foarte mare rău”. a mai spus Anamaria Prodan.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.