Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, fericită de ziua ei, în brațele lui Victor Cornea. Primele fotografii împreună

Andreea Bălan a publicat primele fotografii alături de noul ei iubit, Victor Cornea. Artista este mai fericită ca niciodată și, cu ocazia aniversării sale, ea le-a împărtășit fanilor ei momentele frumoase prin care trece.

Andreea Bălan radiază de fericire, iar asta se vede și pe rețelele sociale. Astăzi, îndrăgita artistă împlinește 39 de ani și este mai împlinită ca niciodată. Cu două fetițe minunate, o carieră de succes și o nouă poveste de dragoste, Andreea se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile.

Vedeta a publicat recent câteva imagini în care apare împreună cu noul ei iubit, Victor Cornea, și le-a împărtășit internauților gândurile ei de fericire. Andreea Bălan a menționat că este iubită și iubește și că este mai fericită ca niciodată. Fanii au felicitat-o pe frumoasa cântăreață și i-au urat, în număr mare, "la mulți ani".

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Citește și:

La cei 39 de ani pe care îi împlinește astăzi, Andreea Bălan este recunoscătoare pentru viața sa, dar și pentru toate lecțiile din trecut.

„Sunt foarte fericită și împlinită! Am tot ceea ce îmi doresc și este foarte importantă sănătatea familiei mele, a fetițelor, a mamei mele, a mea și, în rest, Dumnezeu ni le dă pe toate. În ultimii ani am fost liniștită, pentru că m-am echilibrat eu cu mine”, a mărturisit artista.

Artista i-a obișnuit pe fanii ei cu petrecerile distractive și fastuase pe care le face cu fiecare ocazie la ea acasă. De această dată, artista a hotărât să nu mai organizeze o astfel de petrecere și să petreacă în liniște, alături de familia ei.

„O să stăm acasă, nu fac petrecere, pentru că deja fac petrecere de două ori pe an, de ziua fetelor. Fac niște petreceri acasă destul de mari și vin aceiași oameni. Dacă mai fac și de ziua mea, păi săracii oameni de câte ori să vină. Am stabilit că fac petreceri doar de ziua lor”, a precizat cântăreața, pentru Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.