Setari Cookie-uri

Cristina Spătar, răsfațată cu un cadou în valoare de 2 milioane de euro, de ziua ei. Vicențiu Mocanu face orice pentru ea!

Cristina Spătar a împlinit recent 51 de ani, iar partenerul ei de viață, Vicențiu Mocanu, i-a oferit un cadou cu adevărat special. Cum o răsfață milionarul pe frumoasa artistă?

Cristina Spătar este răsfațată precum o prințesă de soțul milionar. Recent, artista a împlinit 51 de ani, iar iubitul ei i-a făcut un cadou cu adevărat surprinzător.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au sărbătorit aniversarea artistei la un resort de lux din Bulgaria, alături de copiii lor. Cadourile nu au lipsit și, cu siguranță, Cristina Spătar va ține minte toată viața darul primit la aniversarea vârstei de 51 de ani. Partenerul ei de viață i-a dăruit o afacere imobiliară și are mare încredere că iubita lui se va descurca foarte bine în noul drum.

Potrivit click.ro, Vicențiu Moanu i-a dăruit Cristinei Spătar un bloc cu 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, a cărei valoare ajunge la 2 milioane de euro. Blocul se află în Crevedia, județul Dâmbovița.

Citește și:

„Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară”, a declarat artista pentru sursa citată mai sus.

Cristina Spătar trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar iubitul ei este atent să o răsfețe cu fiecare ocazie. Vedeta îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru prezent și pentru clipele de fericire pe care le trăiește alături soțul ei, cu care s-a căsătorit anul trecut.

„Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum!.

Citește și:

De ziua mea, soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de două milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, a adăugat Cristina Spătar.

La rândul său, Vicențiu Mocanu a declarat că o iubește nespus pe artistă și că ea merită tot ceea ce este mai bun. Alături de ea, milionarul a găsit iubirea pe care o căuta, astfel că, acum, el îi oferă sprijin Cristinei pentru noua afacere în imobiliare.

„Ne-am găsit amândoi iubirea pe care o căutam. Cred enorm în soția mea, de aceea i-am și făcut acest cadou, ca să-și poată dezvolta mai multe businessuri. Susținută, Cristina poate să ajungă enorm de departe. În clădirea pe care a primit-o de ziua ei își poate face studio de înregistrări, restaurant, apartamente pentru închiriere în regim hotelier. Este o clădire multifuncțională în care poate să îmbine mai multe activități pe care vrea să le dezvolte!”, a declarat Vicențiu pentru sursa de mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.