Setari Cookie-uri

Cristina Ciobănașu, planuri despre nunta cu iubitul ei, la câteva zile după cununia civilă a lui Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu a dezvăluit că are planuri de nuntă cu iubitul ei, medicul stomatolog Alexandru Mureșan, alături de care a început o frumoasă poveste de iubire după despărțirea de Vlad Gherman.

După despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea alături de Alexandru Mureșan, medic stomatolog. Actrița a făcut primele declarații despre o posibilă căsătorie cu noul ei iubit, dezvăluind planuri și gânduri sincere într-un interviu pentru Spynews.

Relația lor, deși discretă, este una stabilă și fericită. Cei doi își trăiesc iubirea departe de ochii publicului și participă rar la evenimente mondene împreună, preferând intimitatea. Totuși, în ultima vreme, subiectul căsătoriei a devenit din ce în ce mai prezent în discuțiile lor.

„Am început să vorbim tot mai des despre căsătorie. A devenit un subiect mai prezent în viața noastră pentru că suntem bine și ne dăm seama că nu este cale de întoarcere”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Citește și:

Totuși, ea subliniază că pentru ea căsătoria este un eveniment important, dar nu vrea să se grăbească în a face acest pas fără să simtă că este pregătită și fără să pună presiune asupra lor.

„Nu vreau să facem doar pentru că trebuie. Vreau să simțim amândoi că suntem pregătiți pentru asta și fără să punem presiune pe noi”, a adăugat actrița, pentru sursa citată mai sus.

Despre planurile concrete pentru nuntă, Cristina Ciobănașu a menționat că nu au stabilit încă o dată sau alte detalii legate de eveniment. Cu toate acestea, dorința de a face acest pas este prezentă din ambele părți, iar în viitorul apropiat este posibil să se întâmple.

În ceea ce privește relația cu Alexandru Mureșan, Cristina a dezvăluit că se simte norocoasă să aibă un iubit medic stomatolog. Cu toate că avea teamă de dentist în copilărie, acum apreciază încrederea pe care o are în partenerul său.

Citește și:

„Este beton să ai un iubit medic! În plus, nu mi-ar face niciodată ceva care să mă facă nefericită sau care să mă facă să sufăr, mă iubește!”, a mărturisit actrița.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.