Setari Cookie-uri

Cristina Ciobănașu, detalii despre meseria iubitului ei: Fiecare este în domeniul lui...

Cristina Ciobanașu a vorbit despre meseria iubitului ei, dar și cum se înțelege cu cel care a făcut-o să iubească din nou, după despărțirea de Vlad Gherman.

După despărțirea de Vlad Gherman, care a pus punct unei relații de zece ani, Cristina Ciobănașu a decis să își acorde o nouă șansă în dragoste alături de Alexandru Mureșan. În ciuda statutului său de actriță, Cristina pare să fi găsit un partener care se simte confortabil în umbra reflectoarelor.

Alexandru Mureșan, medic stomatolog, lucrează într-un domeniu total diferit față de lumea filmului în care activează Cristina. Acesta lucrează la un cabinet stomatologic din București și este pasionat de tot ce înseamnă această meserie.

"În copilărie îmi era foarte frică pentru că am fost foarte chinuită, ca să zic așa, dar cu vârsta am realizat că este necesar. Merg la doctor la fel ca toată lumea! Merg la el, dar niciodată nu îl las să își practice meseria acasă! Îmi fac programare: «Zi-mi când ai liber și vin la cabinet să faci intervenția!»", a declarat actrița pentru ego.ro.

Citește și:

În ceea ce privește relația lor, Cristina Ciobănașu a subliniat că se simte în siguranță alături de Alexandru Mureșan. Ea a menționat că el o înțelege foarte bine și își dă seama când ea se prefăce pentru a masca o posibilă durere.

"Sunt foarte liniștită pentru că mă cunoaște foarte bine și își dă seama după grimase dacă mă doare pe bune sau doar mă prefac că mă doare pentru că mi s-a făcut sete, spre exemplu. Din punctul acesta de vedere, este beton să ai iubit medic! În niciun caz! În plus, nu mi-ar face niciodată ceva care să mă facă nefericită sau care să mă facă să sufăr, mă iubește!", a mai declarat vedeta.

Chiar dacă lucrează în domenii diferite, aceștia găsesc timp să petreacă clipe prețioase împreună.

Citește și:

"Suntem foarte bine, ne bucurăm unul de celălalt, avem plecări împreună. Încercăm să găsim timp și pentru noi, fiecare este în domeniul lui și este mai greu să ne sincronizăm. De obicei seara, dacă nu sunt la evenimente, încercăm să ne sincronizăm, să ieșim în oraș, să ieșim cu prietenii, să ieșim la o cină romantică și așa mai departe", a adăugat Cristina Ciobănașu.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.