Setari Cookie-uri

Ecaterina Ladin din Las Fierbinți, mamă fericită pentru a treia oară: Bucurie mare în familia vedetei

Ecaterina Ladin a născut un băiețel perfect sănătos, devenind, astfel, mamă pentru a treia oară, în noaptea de Revelion.

Bucurie și fericire în familia celebrului serial Las Fierbinți! Ecaterina Ladin, îndrăgita actriță care interpretează rolul Dalida în producția de la Pro TV, a devenit mamă pentru a treia oară în noaptea de Revelion. La vârsta de 40 de ani, vedeta de televiziune și soțul ei, Laurențiu, au sărbătorit venirea pe lume a unui băiețel sănătos, mărindu-și, astfel, familia cu încă un membru mult așteptat.

Vestea minunată a fost făcută publică de către Ecaterina Ladin pe rețelele de socializare, unde a postat și prima imagine cu bebelușul, direct din spital. Fotografia emoționantă a fost însoțită de un mesaj plin de recunoștință și bucurie, în care actrița a împărtășit momentul special cu fanii săi.

"Când eram mică, la noi în casă, de sărbători, tot timpul era multă lume. Mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă! Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită în viața noastră: a treia! Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru," a transmis Ecaterina Ladin pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Comentariile pline de entuziasm și felicitări au curs pe rețelele de socializare, iar fanii i-au transmis felicitările lor în acest moment de bucurie pentru Ecaterina Ladin și familia ei.

"Felicitări, dragă Tincuța! Ați mai îmbogățit cu „o pâine caldă” la masă. Și nouă 2023 ne-a mai adus un nepoțel! Aceasta e toată averea noastră -copii, nepoții, verișorii, rudele, prietenii dragi!", a scris un fan entuziasmat.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.