Setari Cookie-uri

Liviu Teodorescu și-a botezat fetița. Imagini de colecție cu superba sa soție și micuța Ecaterina

Clipe de fericire pentru Liviu Teodorescu în acest weekend. Artistul a botezat-o pe micuța sa și a împărtășit bucuria cu internauții.

Liviu Teodorescu și partenera sa, Iulia, au trăit o zi specială din viața lor, însoțită de emoții mari, botezul fetiței lor, Ecaterina. Bucuria și fericirea au fost resimțite în fiecare moment al acestei ceremonii, iar Liviu Teodorescu a ținut să împărtășească această experiență cu fanii săi, postând imagini de la eveniment și transmitând un mesaj plin de iubire.

Artistul a organizat o petrecere de botez superbă, unde s-a bucurat alături de prieteni și familie. Cu toții au venit să sărbătorească acest moment special din viața lui Liviu, Iulia și micuței Ecaterina. În mijlocul atmosferei pline de bucurie, artiștii au lăsat deoparte celebritatea și au trăit un moment de conexiune autentică.

Liviu Teodorescu a făcut publice primele imagini de la botez, în care a fost surprins într-o ținută casual, exprimându-și emoțiile într-un mod autentic. În același timp, tânăra mămică, Iulia, a strălucit într-o rochie albastră care a atras toate privirile. La 3 luni de când a devenit mamă pentru prima dată, Iulia arată minunat și este mai fericită ca oricând.

Citește și:

"Asta e cea mai emoționantă zi din viața mea. Credeam că nunta a fost, dar m-am înșelat. Nunta a fost doar un pretext pentru ce se întâmplă azi. Ecaterina, TE IUBESC, fetița mea.", a scris artistul pe social media, în dreptul imaginilor de la botez.

Liviu Teodorescu și Iulia au devenit părinți în luna iulie a acestui an, iar de atunci, viața lor s-a schimbat în mod semnificativ. Într-un interviu acordat Antena Stars, Liviu Teodorescu a împărtășit bucuria sa de a fi devenit tată pentru prima dată, descriind momentul întâlnirii cu fiica sa.

"Am simțit o bucurie enormă și o ușurare fantastică, pentru că e lângă mine. Prima noapte a fost foarte ușor. Mănâncă, doarme, o schimbăm. Nu plânge degeaba. Și de la maternitate toate asistentele ne-au spus că este foarte cuminte."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.