Setari Cookie-uri

Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, așteaptă cu nerăbdare al treilea copil

Dalida din Las Fierbinți este însărcinată pentru a treia oară! Fotografia emoționantă cu copiii ei în care i-a anunțat pe internauți că familia sa se va mări.

Ecaterina Ladin, cunoscută publicului larg pentru interpretarea personajului Dalida din serialul de succes „Las Fierbinți” difuzat de PRO TV, a făcut publică o veste emoționantă fanilor săi. Actrița este însărcinată pentru a treia oară și a ales să împărtășească momentul special prin intermediul rețelelor de socializare.

Deși extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Ecaterina Ladin a ales să ofere câteva detalii din intimitatea familiei sale prin intermediul unor imagini postate pe Instagram și Facebook. Alături de soțul său, Laurențiu Ladin, și cei doi copii, Petru și Marcu, actrița a transmis cu multă bucurie că familia ei se va mări anul viitor. Momentan, Ecaterina Ladin nu a făcut declarații oficiale cu privire la sarcină, preferând să împărtășească emoția prin fotografiile sugestive în care membrii familiei îi țin mâna pe burtică.

Citește și:

Odată cu anunțul, fanii și mai multe persoane publice au inundat paginile de socializare ale actriței cu felicitări și urări de bine. Mesajele către Ecaterina Ladin abundă în entuziasm și bucurie pentru noul membru al familiei. Comentarii precum „Ce frumos! Domnul să vă binecuvânteze!”, „Sarcină ușoară!” și „Felicitări pentru bebe nr. 3” reflectă căldura și susținerea oferite de comunitatea online a actriței.

În vârstă de 37 de ani, Ecaterina Ladin a construit o carieră de succes în lumea televiziunii, iar viața sa personală este la fel de plină de momente memorabile. Căsătorită cu Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, cei doi au împreună doi copii, Marcu și Petru.

„Relația noastră începe… El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate. Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine”, a dezvăluit actrița într-un interviu anterior.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.