Setari Cookie-uri

Liviu Teodorescu, un tătic model! Primele declarații ale artistului, după nașterea micuței Ecaterina

Liviu Teodorescu a devenit tătic de fetiță, în urmă cu doar câteva zile. Cum este artistul în rolul de tată, dar și cum se simte soția lui, Iulia, după nașterea prin cezariană?

În urmă cu doar câteva zile, viața lui Liviu Teodorescu s-a schimbat radical. Artistul a devenit tătic pentru prima dată și a ținut-o în brațe pe fiica lui, micuța Ecaterina. Soția artistului, Iulia, a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă, iar cei doi și-au întregit familia.

Liviu Teodorescu a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie emoționantă cu el și fiica lui nou-născută.

„SUNT TOPIT. Te iubesc, Ecaterina”, a scris artistul în dreptul fotografiei în care o ține pe micuță în brațe.

Tot el a vorbit despre primele zile cu micuța lui acasă și a recunoscut că, deși este obosit, fericirea pe care o simte acum este supremă.

Sunt un pic obosit, dar foarte fericit. (…) E greu de pus în cuvinte ce am simțit. Am simțit fix ce mi-au spus toți tații și mamele că au simțit atunci când și-au văzut copiii prima oară. Am simțit o bucurie enormă și o ușurare fantastică, pentru că e lângă mine”, a spus Liviu Teodorescu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Artistul a mai dezvăluit faptul că prima noapte cu fiica lui acasă a fost una ușoară, asta pentru că micuța este liniștită și doarme foarte bine.

Prima noapte a fost foarte ușoră. Mânâncă, doarme, o schimbăm. Nu plânge degeaba. Și de la maternitate toate asistentele ne au spus că este foarte cuminte și mereu când o sunam pe soția mea se auzeau bebeluși plângând și o întrebam: e fata noastră? Nu, ea doarme”, a mai declarat artistul.

Mai mult, proaspătul tătic este implicat în toate activitățile ce țin de fiica sa și nu ezită să îi schimbe scutecul, chiar dacă are anumite temeri. El o ajută și pe soția sa, Iulia, și o sprijină în tot ceea ce face, mai ales că acum se recuperează după operația de cezariană.

Îmi cam tremură mâna când e vorba de schimbat scutece. Primul pas e că am reușit să o iau în brațe și să îi țin capul. Reușesc să i-o dau soției să o alăpteze. Să schimb scutecul în sine e puțin greu pentru că mi se pare o ființă fragilă și mi-e teamă”, a mai spus Liviu Teodorescu.

Citește și:

Partenera de viață a lui Liviu Teodorescu are parte de o recuperare ușoară după cezariană, însă mai are nevoie de ceva timp pentru a-și reveni complet. În orice caz, artistul este alături de ea, iar împreună sunt doi părinți frumoși care trăiesc experiența vieții lor în această perioadă.

Se simte foarte bine, este în curs de recuperare. Se recuperează destul de repede, din ce văd. Se ridică din pat. După cezariană, de obicei, este destul de greu pentru femei. Este mai ușor pentru femeile care nasc natural, deși pe moment poate e mai greu decât la cezariană, dar recuperarea e mult mai ușoară, ulterior. La cezariană, recuperarea e mai grea, chiar dacă nașterea în sine poate fi mai ușoară”, a declarat Liviu Teodorescu.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.