Setari Cookie-uri

Ce aliment nu consumă niciodată Andreea Antonescu. Artista are 44 de kilograme după naștere

Frumusețea și sănătatea merg mână în mână. Pe această combinație de factori mizează și Andreea Antonescu. E drept că, de-a lungul anilor, artista și-a făcut câteva îmbunătățiri de ordin estetic, însă niciuna care să îi modifice greutatea, căci pentru a se menține în formă a înțeles că trebuie să aibă un stil de viața sănătos, care implică, pe lângă mișcare, și o dietă corectă. De aceea în alimentația sa nu se mai strecoară de mult un produs pe care nu mulți dintre noi l-am putea evita.

Jumătatea trupei Andre se află de peste două decenii în fața publicului și dacă trendurile au venit și au trecut și peste ea, modificările de siluetă, nu. Andreea Antonescu a avut fluctuații de greutate doar după prima sarcină, cu Sienna, când a acumulat 21 de kilograme. Și-a revenit destul de rapid, apoi nici că am mai văzut-o altfel decât în forma care a consacrat-o.

Ba chiar, surprinzător, după a doua sarcină, cu Victoria, cântăreața și-a revenit incredibil de repede. Acum s-au scurt abia 7 luni de la a doua naștere, iar solista arată spectaculos. Dar silueta perfectă cu sacrificii se ține. Nu multe, afirmă vedeta.

Și pentru că mulți au întrebat-o cum de și-a revenit atât de repede după naștere, în prezent cântărind 44 de kilograme, dar și care este marele său secret pentru un trup de viespe, Andreea Antonescu a venit și cu un răspuns pentru fanele sale.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.