Setari Cookie-uri

Profesorul Bogdan Cristea a încetat din viață în această dimineață, la vârsta de 36 de ani

Mult îndrăgitul și apreciatul profesor de limba și literatura română, Bogdan Cristea, în vârstă de doar 36 de ani, a încetat din viață în această dimineață, după o luptă acerbă cu o boală nemiloasă.

Profesorul de limba și literatura română, Boggdan Cristea, în vârstă de doar 36 de ani, a încetat din viață în această dimineață, Anunțul a fost făcut de sora îndrăgitului profesor, pe pagina de Facebook Prof. Cristea, acolo unde Bogdan Cristea dezbătea subiectele de la examenele de la disciplina pe care a predat-o cu multă pasiune, dăruință și iubire, atât pentru nobila meserie pe care și-a ales-o, dar și pentru elevii săi.

Profesorul Bogdan Cristea posta în mod regulat pe pagina sa, acolo unde oferea îndrumări, sfaturi didactice și unde făcea analize pe text. O pagină ce este în continuare urmărită de mii de internauți și care a servit drept pilon pentru educația multor elevi de gimnaziu, dar nu numai. Îndrăgitul profesor s-a dedicat cu tot sufletul carierei sale, însă și-a dorit întotdeauna să învețe și mai mult, în orice împrejurare. Astfel. acesta a absolvit și Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, dorind să își îmbogățească permanent cunoștințele despre viață, despre oameni.

Citește și:

Din luna octombrie a anului trecut, Profesotrul Bogdan Cristea a încetat să mai scrie pe pagina sa, explicând faptul că avea anumite probleme de sănătate, însă spera că le va depăși cât de curând.

Bună ziua! Dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă anunț că o perioadă nu voi mai fi prezent pe această pagină din cauza unor probleme medicale. Nu sunt grave, însă necesită a-mi lua un concediu medical. Vă mulțumesc pentru înțelegere! P.s. pagina va rămâne! Gânduri bune și cu sănătate!, scria regretatul profesor în toamna anului trecut.

Un șoc a căzut peste comunitatea îndrăgitului profesor, atunci când sora acestuia a postat detalii despre starea sa de sănătate. Internauții au fost îndemnați să se roage pentru Bogdan Cristea, a cărei stare de sănătate se înrăutățise într-un mod la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Citește și:

Din păcate, în această dimineață, sora profesorului a făcut anunțul pe care nimeni nu l-ar fi dorit să îl vadă. La doar 36 de ani, iubitul profesor a încetat din viață, după o luptă acerbă cu o boală nemiloasă.

O dimineața sumbră! O dimineața în care mi-aș fi dorit să fie la nesfârșit...O dimineața în care orice voiam sa aud...nu ca vei scrie printre stele...Drum lin spre o nouă lume...lume fără sfârșit!Continuă să pictezi litere printre îngeri și să ne vegheze frumos!!, este mesajul transmis de sora acestuia.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.