Setari Cookie-uri

Liviu Vârciu, mesaj pentru Dorian Popa. Ce i-a reproșat artistului: Ne-ai băgat ceartă în familie

Liviu Vârciu i-a transmis un mesaj cu totul și cu totul neașteptat lui Dorian Popa. Cunoscutul prezentator nu s-a putut abține să nu îi spună ce îi stătea pe suflet, motiv pentru care fanii lor s-a amuzat copios. Care a fost reacția vloggerului!

Liviu Vârciu este recunoscut și apreciat pentru glumele pe care adesea le face cu fanii lui de pe rețelele sociale, care se amuză pe seama cuvintelor sale. Acesta face el ce face și le atrage toată atenția asupra sa, iar de curând unele dintre Story-urile sale l-au avut în centrul atenției pe nimeni altul decât Dorian Popa, pe care multă lume îl apreciază pentru munca depusă de-a lungul timpului, pentru filmările pe care le urcă zilnic pe YouTube, iar printre altele și pentru aspectul său fizic.

Dorian Popa are mare grijă de aspectul său fizic și pe lângă faptul că este atent la ceea ce mănâncă, de cele mai multe ori, artistul merge și sală aproape în fiecare zi. Faptul că face sport i-a făcut pe unii să afirme faptul că datorită acestui lucru are o anumită disciplină, care îl ajută enorm în viața de zi cu zi. Ei bine, Liviu Vârciu nu s-a concentrat asupra acestor aspecte, ci doar asupra faptului că arată foarte, foarte bine și că partenera lui de viață și-ar dori pentru el să fie la fel.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.