Setari Cookie-uri

Ce face Mădălina Crețan în fiecare seară după moartea lui Nosfe: O să zică lumea că sunt nebună

Mădălina Crețan a acceptat invitația Corneliei Ionescu de a purta o discuție cu aceasta, în cadrul emisiunii pe care aceasta o moderează online. Soția regretatului Nosfe a vorbit despre cum este viața sa în absența artistului, despre ceea ce face în fiecare seara înainte să adoarmă, dar și despre multe alte aspecte care i-au emoționat pe fani până la lacrimi.

Darius Vlad Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, s-a stins din viață pe data de 16 octombrie. Acesta a susținut un concert alături de colegii lui de trupă de la Satra Benz, moment în care i s-a făcut rău și a decis să meargă acasă, unde lucrurile păreau a fi mai bune, până la un moment dat când i-a zis soției sale că merge să își ia telefonul de la mașină și s-a prăbușit în propria casă unde a fost imediat găsit de soția sa care a alertat autoritățile. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, ci doar au constatat decesul.

Au trecut șase luni de atunci, timp în care Mădălina Crețana a fost nevoită să învețe să trăiască fără jumătatea sa și nu i-a fost deloc ușor. Invitată fiind în emisiunea moderată de Cornelia Ionescu i-a a vorbit despre felul în care a încercat să gestioneze situația și despre cum face tot posibilul pentru a-i păstra amintirea vie, dar și despre faptul că deși pare un lucru ireal, iar unii oamenii ar putea să o considere nebună, ea vorbește des cu soțul ei care nu mai este printre noi.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.