Setari Cookie-uri

Randi cântă piesa Singur acum alături de un cor de copii

Randi și copiii din programul Cantus Mundi aduc o dimensiune remarcabilă și profundă live-ului piesei "Singur acum". Prin integrarea vocii lor nealterate și a inocenței naturale, melodia capătă o încărcătură emoțională adițională.

,,Singur acum", reprezintă o expresie a emoției și a vulnerabilității umane. Piesa este o meditație asupra simțirilor și gândurilor pe care le experimentăm atunci când suntem singuri, subliniind faptul că, în ciuda aparențelor, suntem înconjurați de oameni care simt același lucru.

Creditele piesei ,,Singur acum" merg către Randi pentru versuri și producție, iar pentru instrumental și mix-master artistul a colaborat cu Edward Sanda. Videoclipul live session-ului a fost realizat de Denis Rusanovski - regizor, DOP și Andrei Tapu - color & edit.

,,Copiii au puterea de a aduce sensibilitate, emoție pură și inocență în orice sunt implicați și mi s-a demonstrat asta încă o dată. Le mulțumesc copiilor talentați din corul Cantus Mundi, că au cântat alături de mine și că au adus cu ei o energie și o bucurie autentică care au amplificat mesajul piesei." ne spune Randi.

Citește și:

Adevăratele pasiuni se întrezăresc încă de la început, astfel că Randi a știut încă din copilărie că muzica este adevărata sa pasiune. A început să studieze muzica la vârsta de 7 ani, s-a descoperit ca artist la vârsta de 20 ani și de atunci muzica a devenit viața lui. În 2005, cariera lui Randi a explodat odată cu lansarea proiectului Morandi. A devenit o senzație instantanee, iar albumul lor de debut, "Reverse", a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare. Morandi a lansat opt single-uri #1, difuzate în peste 20 de țări, interpretate în cea mai mare parte a Europei de Est și a primit numeroase premii. În 2012, Randi și-a început cariera solo și a devenit producător pentru artiști români tineri și talentați precum: UDDI, JO, Mishelle, Shaka Muv. Toți au lansat numeroase single-uri #1 scrise și produse de Randi. Randi crede că muzica este un izvor etern de pozitivitate și ne poate salva sufletele, deoarece muzica și dragostea merg mână în mână până când se îmbină. În 2023, Randi a lansat alături de Olivia Addams ,,Comete", piesă cu peste 2M de vizualizări pe YouTube, prezentă, de asemenea, în Top 100 cele mai ascultate piese de la radio, la scurt timp după lansare.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.