Setari Cookie-uri

Început spectaculos de an pentru Fly Project

Fly Project a cucerit lumea întreagă și numai anul trecut a depăşit 25 de miliarde de vizualizāri cu cea mai iubită piesă, Toca Toca.

După turneul internațional de anul trecut, încheiat în Egypt, Fly Project a reușit să ajungă în topul celor mai virale piese din România pe TikTok cu Copacabana, un nou hit ce a ajuns pe radiourile din Japonia, Spania, Mauritius, Thailanda, Canada, Grecia și multe alte țări în care muzica artistului român ajunge constant în topuri și în cluburi.

“Mă face fericit orice fel de feedback de la public, iar TikTok este o platformă în care putem vedea foarte rapid ce îi place publicului larg și ce nu. Sunt onorat că muzica mea a ajuns din nou în vârful preferințelor oamenilor, că o aleg ori de câte ori au ocazia și că le transmite emoție, stare de bine” spune Tudor.

Copacabana strânge în continuare milioane de vizualizări și utilizări pe toate platformele sociale și muzicale, iar Fly Project a început deja pregătirile pentru noul turneu internațional - MagiX.

Citește și:

Tudor Ionescu (Fly Project) poate fi văzut de luni, 5 februarie, și în cea mai nouă producție Antena 1, reality show-ul fenomen “Power Couple”, unde participă alături de soția lui, Anamaria.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.