Setari Cookie-uri

Theo Rose și Irina Rimes au îngropat securea războiului.Artistele lansează o piesă împreună, după scandalul de la Vocea României

Theo Rose și Irina Rimes au îngropat securea războiului, în urma scandalului de la Vocea României. Cele două antrenoare ale emisiunii de la ProTv lansează prima lor piesă împreună.

În urmă cu doar câteva zile, Theo Rose și Irina Rimes au avut un schimb de replici în cadrul emisiunii Vocea României, din cauza căruia internetul s-a împărțit în două, dar cei mai mulți dintre internauți au sărit în apărarea partenerei de viață a lui Anghel Damian. Basarabeanca a afirmat, la un moment dat, faptul că artista își dorește să o ducă pe concurenta respectivă în lăutărie, iar imediat după ce ea a ales să meargă în echipa lui Horia Brenciu și a lui Theo Rose, cântăreața a început să plângă.

Pe rețelele sociale, Irina Rimes a fost desființată din cauza faptului că a făcut-o să plângă pe colega sa de platou, iar fanii ei au transmis că nici nu pot compara una cu cealaltă, vocea lui Theo fiind cu mult peste cea a moldovencei. Deși ambele artiste au încercat să le explice oamenilor că nu sunt certate, că au fost doar niște reacții din partea lor, dar nimeni nu le-a crezut până acum.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.