Setari Cookie-uri

Killa Fonic, gest neașteptat pe scenă la șase ani după despărțirea de Irina Rimes: Relația aia s-a terminat în 2017

Killa Fonic a făcut un gest neașteptat pe scenă, la șase ani după despărțirea de Irina Rimes. Artistul a răbufnit în momentul în care a văzut un balon roșu în public. Iată ce a declarat!

Nu mai este un secret că Irina Rimes a format un cuplu cu Killa Fonic, cel despre care a scris două albume. Cei doi au fost foarte discreți la vremea aceea în legătură cu relația lor, dar odată cu trecerea timpului au început să iasă la iveală tot mai multe lucruri despre ei. Fanii știu despre ei că unul dintre simbolurile iubirii lor era un balon roșu, pe care îl aveau la vremea respectivă în concertele lor.

La un concert pe care el l-a avut de curând, a luat foc în clipa în care cineva din public a dorit să îi ofere un balon. Killa Fonic le-a zis cumva fanilor că ar trebui să treacă peste relația respectivă, pentru că s-a terminat în anul 2027, iar fosta lui parteneră de viață este măritată. Timpul a trecut, iar rănile lor s-au vindecat, iar pentru a le demonstra admiratorilor lui acest lucru, a făcut un gest total neașteptat.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.