Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Adela Popescu a ales o școală privată pentru copiiii ei. Cât dă din buzunar actrița pe educația celor mici?

Adela Popescu nu se uită la bani când vine vorba de educația celor trei copii ai săi. Vedeta i-a înscris pe Alexandru, Andrei și Adrian la o instituție de învățământ privată, însă costurile nu sunt deloc mici.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc, sunt recunoscuți nu doar pentru carierele lor de succes, ci și pentru implicarea lor activă în creșterea celor trei băieți ai lor. Alexandru, Andrei și Adrian sunt prioritatea absolută a celor doi părinți, iar atunci când vine vorba despre educația lor, nu se uită la bani.

Cuplul a făcut o alegere conștientă atunci când a decis să își înscrie copiii la o școală privată, preferând să investească într-o educație de calitate. Documentându-se temeinic și ținând cont de nevoile și valorile familiei lor, Adela și Radu au optat pentru un sistem de învățământ care să ofere nu doar cunoștințe academice, ci și o gamă variată de activități extracurriculare și o atenție specială acordată nevoilor individuale ale fiecărui copil.

Citește și:

Una dintre considerațiile importante în alegerea școlii a fost și programul prelungit, care permite părinților să se ocupe de activitățile zilnice fără a fi presați de timp. Mai mult, copiii beneficiază de oportunitatea de a participa la diverse activități și programe care îi ajută să se dezvolte armonios și să își descopere pasiunile.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumătate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse.

Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate. Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap.

Citește și:

Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la After School 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”, a declarat Adela Popescu, conform Unica.

Cu toate acestea, o astfel de educație de calitate vine la pachet cu un cost considerabil. Costurile lunare pentru școala privată la care sunt înscriși copiii ajung la 670 de euro pentru un program standard și la 750 de euro pentru un program extins, care include și masa. Deși sumele pot părea mari la prima vedere, Adela Popescu subliniază că, în realitate, alegerea unei școli de stat ar fi implicat costuri similare, dar și mai multe bătăi de cap.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.