Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu, decizie neașteptată! Artista vrea să se retragă la mănăstire

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie neașteptată în ceea ce privește perioada postului Crăciunului. Ce mărturisiri a făcut artista?

Claudia Pătrășcanu și-a surprins fanii cu cea mai nouă declarație a sa, aceea privind retragerea la o mănăstire în perioada Postului Crăciunului. Într-un interviu recent acordat Spynews, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit motivul deciziei sale, spunând că își dorește să stea departe de răutățile lumii, în această perioadă.

„Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă…”, a spus vedeta, potrivit Spynews.

Citește și:

Cântăreața și-a exprimat intenția de a se deconecta de la agitația vieții de zi cu zi pentru a putea ține cu tot sufletul postul Crăciunului.

"Pentru a ține un post curat, trebuie să te retragi de la distragerile lumești și să mergi exact așa cum am citit eu în Sfânta Biblie - să te retragi în munți, la o mănăstire, și să ții postul departe de oameni, pentru sufletul tău și, mai presus de toate, pentru Dumnezeu", a explicat ea.

Claudia Pătrășcanu a mai mărturisit că își dorește să țină postul așa cum știe că este bine, nu doar să se abțină de la mâncare.

"Așa ar trebui să ținem postul - nu doar evitând lactatele și carnea, ci și fiind în armonie cu noi înșine și cu cei din jurul nostru. Este vorba despre a nu asculta vorbe rele și a nu judeca. Nu vreau să fiu judecată, iar fiecare ar trebui să facă ce simte că este bine pentru el. Vreau să mă retrag într-o mănăstire, într-un loc ales cu inima, și să țin postul cu adevărat acolo. Îmi aduce lacrimi în ochi; așa percep eu postul!" a mărturisit ea cu emoție.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.