Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Ilinca Vandici este încă singură, la un an de la divorțul de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici a suferit enorm după divorțul de tatăl fiului ei, iar în continuare este singură.

După un an extrem de dificil din punct de vedere emoțional, marcat de divorțul său de Andrei Neacșu, Ilinca Vandici și-a deschis sufletul pentru viva.ro și a vorbit despre viața sa actuală. Prezentatoarea tv a dezvăluit că, în ciuda trecerii timpului, încă nu și-a refăcut viața amoroasă și nu se grăbește să își găsească un nou partener. Despărțirea de Andrei Neacșu, după o relație de șase ani, a fost un moment greu pentru Ilinca Vandici. Cu toate acestea, în prezent, ea se concentrează asupra copilului său și a carierei sale.

"Consider că este important să nu te arunci dintr-o relație în alta fără să îți acorzi mai întâi timp ție pentru a înțelege ce te-a adus în punctul respectiv, pentru a analiza, pentru a-ți înțelege sentimentele, pentru a te vindeca.

Citește și:

Riști ca, dacă nu traversezi aceste etape, să iei cu tine în următoarea relație aceleași tipare, să atragi în viața ta același tip de persoană și, practic, să ajungi să te învârți la nesfârșit în același cerc fără să poți vedea ieșirea. Toți oamenii care vin în viața noastră ne sunt lecții care ne împing spre evoluția personală, ne sunt oglinzi ale propriului nostru interior. Așa se desfășoară procesul meu de evoluție, cu siguranță alți oameni înțeleg și acționează diferit”, a declarat vedeta pentru sursa citată mai sus.

Cu toate acestea, vedeta speră că într-o zi își va găsi sufletul pereche, un partener trimis de Divinitate, însă, până atunci, nu se grăbește să se arunce într-o relație, doar de dragul de a nu fi singură.

Citește și:

„Sufletul meu se simte complet în doi. În această viață, cel puțin, singurătatea nu e o opțiune, însă nu mă grăbesc nicăieri… Când lucrurile se vor așeza și se vor alinia, cu permisiune divină, voi trăi, cu siguranță, o altă dragoste. Deocamdată sunt singură. Bineînțeles că iubesc, îmi iubesc copilul, jobul, prietenii, viața, mă iubesc și mă onorez, mă simt iubită, apreciată, validată, susținută…

Am parte de multe bucurii în fiecare zi și sunt recunoscătoare pentru asta. Cred că cel mai important aspect pe care l-am descoperit a fost iubirea de sine… Când ajungi acolo, practic depășești atât de multe blocaje, încât viața efectiv se așază ușor și fără efort din partea ta… Pur și simplu, ești; și e suficient. E un sentiment absolut magic”, a încheiat vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.