Setari Cookie-uri

Roxana Vancea și Dragoș Paiu se pregătesc de nuntă. Motivul surprinzător pentru care renunță la tradiții

Roxana Vancea și partenerul ei de viață, Dragoș Paiu, vor face nunta religioasă peste puțin timp, însă au decis să renunțe la tradițiile românești. Ce a ales vedeta pentru ziua cea mare?

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au dezvăluit planurile lor legate de cununie religioasă, care va avea loc în curând. Cei doi au decis să facă pasul cel mare și să renunțe la petrecerile fastuoase care adesea însoțesc acest eveniment.

Într-un interviu recent acordat, Roxana Vancea a dezvăluit că nunta religioasă va avea loc după petrecerea de ziua de naștere a fiului lor mai mic, Zian, care împlinește 2 ani pe 16 noiembrie. În ciuda faptului că data exactă a cununiei religioase nu a fost dezvăluită, cei doi soți au mărturisit că se pregătesc intens pentru acest eveniment. Cu toate acestea, când vine vorba despre detaliile tradiționale, Roxana și Dragoș au o abordare neconvențională. Fosta asistentă TV a recunoscut că încă nu s-a gândit la rochia de mireasă, concentrându-se mai degrabă pe organizarea petrecerii de ziua lui Zian. În plus, ea încearcă să îl convingă pe soțul ei să poarte un costum clasic de ginerică, deși acesta pare să fie reticent la idee.

Citește și:

”Nu am pregătit rochia de mireasă. Nu m-am gândit cum o să fie. Nici costumul lui nu e pregătit. Eu tot încerc să îl conving să poarte costumul. El zice că nu încape într-un costum din acela. Nu vrem să facem petrecere, îmi doresc să facem doar cununia religioasă și atât. Vrem doar să ne cununăm religios, nu să facem și nunta. Asta este cel mai important lucru pentru noi, nu petrecerile. Nașii i-am pregătit. Da. Aș vrea să ne fie nașă o prietenă de-ale mele, Laura’, , a mai spus Roxana Vancea pentru Viva.

De aproape doi ani, Roxana Vancea s-a dedicat nu doar lui Zian, ci și lui Milan, fiul soțului său dintr-o relație anterioară. Experiență de mamă a pus-o în fața unei provocări unice, dar cu ajutorul mamei sale, Roxana a reușit să își împartă atenția și iubirea între cei doi copii.

Citește și:

„Milan e un copil tare cuminte și bun. Îl iubește mult pe Zian și chiar are grijă de el. E dornic să îl îmbrace, să se joace cu el. Faptul că am primit ajutorul mamei m-a ajutat și să mă pot ocupa în continuare de Milan, ca să nu se simtă dat la o parte. Asta am făcut și toată sarcina. La cât am citit, cred că puteam să nasc singură (n.r râde). Sunt mai atentă la cum mă comport, pentru că cei mici copiază tot și vreau să fiu un exemplu sănătos pentru ei”,, a spus fosta asistentă TV pentru CANCAN.RO.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.