Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Anamaria Prodan doarme două ore pe noapte: Nu e ușor să fii bogat...

Anamaria Prodan muncește din greu pentru a avea o viață luxoasă, dar și pentru ca cei trei copii ai săi să aibă parte de tot ce este mai frumos. Vedeta a mărturisit cât de dificilă i se pare viața atunci când ai mulți bani.

Anamaria Prodan a acordat recent un interviu în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, unde a oferit o privire detaliată în culisele vieții sale agitate și a provocărilor cu care se confruntă zi de zi. Într-o declarație fermă, Prodan a subliniat dedicarea ei pentru carieră, familie și succesul financiar. Impresara susține că secretul succesului său și al celor asemenea ei este legat de numeroasele ore muncite și de sacrificiile pe care le fac în fiecare zi.

„Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat. Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani și averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea. Fară pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de mulți ani. Așa a fost și mama, asta e”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Citește și:

Pe 17 decembrie, Anamaria Prodan a sărbătorit cei 51 de ani printr-o petrecere spectaculoasă într-un club din București. A surprins pe toată lumea cu o ținută îndrăzneață, un corset din plastic și un tort înalt cât ea. Cu toate acestea, evenimentul a fost umbrit de absența fiicei sale, Rebecca, stabilită în America. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a menționat că se vor reuni în perioada Crăciunului, în Statele Unite.

Mai mult, impresara a subliniat că întreaga sa avere este destinată copiilor săi și că le va lăsa moștenire tot ce a construit de-a lungul vieții sale.

„Mergem în America (nr. de sărbători), toți, acasă, cu familia, cu sora mea pe care nu am văzut-o de multă vreme. Abia aștept. La casa mea, în Vegas. Nu o s-o vând, este a copiilor mei. Muncesc, dar nu vând nimic din ce este al copiilor. Nici mama mea nu a vândut niciodată nimic, ne-a lăsat nouă. Pot, am două mâini, două picioare, pot munci și ce am făcut trebuie să las copiilor mei”, a spus Anamaria Prodan la „Xtra Night Show”, conform antenastars.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.