Setari Cookie-uri

Ronald Gavril, cucerit iremediabil de Anamaria Prodan! Ce l-a atras la impresară

Ronald Gavril este îndrăgostit până peste cap de Anamaria Prodan, iar acum a mărturisit ce anume l-a atras la celebra impresară.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste, iar zilele trecute, cei doi au apărut pentru prima oară la un eveniment monden, stârnind interesul presei și al fanilor. Impresara de succes a fotbalului românesc, Anamaria Prodan, a fost văzută la brațul iubitului ei, Ronald Gavril, la avanpremiera filmului „Complotul bonelor”, lungmetrajul de debut al impresarei.

La eveniment, Ronald Gavril a acordat un interviu pentru EGO.ro, exprimându-și admirația și aprecierea pentru partenera sa. El a declarat că Anamaria Prodan este exact persoana pe care și-a dorit-o mereu în preajma lui, evidențiind calitățile ei de femeie puternică și de succes.

„Ce știam de Ana? Știam că este o femeie puternică, o femeie care lucrează în fotbal, că este o impresară de succes în fotbalul românesc. Familistă. Puternică. Știam destule despre ea”, a mărturisit Ronald Gavril, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Pe lângă povestea lor de dragoste, cei doi au dezvăluit că au planuri să colaboreze și pe plan profesional. Se pare că în curând vor organiza o gală de box în România, însă deocamdată nu au detalii concrete.

„Deocamdată nu avem nimic concret. Lucrăm și îmi doresc de foarte mulți ani să fac un meci în România, să boxez aici, dar deocamdată nu știm nimic, nu avem nicio dată. Următorul meu meci va fi în luna martie, pe 16 martie în San Francisco, după care, probabil, îmi doresc în vară dacă se poate să fie un meci în România”, a mai adăugat Ronald Gavril, pentru sursa citată anterior.

În paralel cu viața lor profesională, Anamaria Prodan a revenit pe micul ecran cu reality show-ul „Anamaria Prodan. Punct și de la capăt”. În prima ediție a emisiunii difuzate la Antena Stars, ea a făcut dezvăluiri despre viața sa privată și despre provocările prin care a trecut, inclusiv despre separarea de fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.