Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan va face nunta cu Ronald Gavril: O să distrug și rochia de mireasă...

Anamaria Prodan a mărturisit cu sinceritate că urmează să fie din nou mireasă, într-un viitor apropiat. Ce spune impresara despre rochia albă pe care o va purta în ziua cea mare?

Impresara de succes și personalitatea mediatică Anamaria Prodan a captat din nou atenția presei și a publicului cu o dezvăluire surprinzătoare în emisiunea sa de la Antena Stars. Aceasta a confirmat că are o relație romantică cu jucătorul de box Ronald Gavril și că se pregătește să îmbrace rochia de mireasă în curând.

În cadrul reality show-ului „Prodanca. Punct și de la capăt”, difuzat în fiecare sâmbătă la Antena Stars, Anamaria Prodan a făcut publică intenția sa de a se căsători din nou, fără a oferi prea multe detalii, dar lăsând să se înțeleagă că evenimentul va avea loc într-un viitor apropiat. Cu toate acestea, a subliniat că, din cauza fluctuațiilor de greutate, nu poate comanda încă o rochie de mireasă.

Citește și:

„Acum am slăbit, deci acum am slăbit 7 kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termină cu bine, nu este nicio problemă, decât aia de mireasă, căci dacă aș vrea să mă mărit acum să-mi fac rochie de mireasă o să fie nasol, pentru că uite așa mă îngraș și slăbesc, o să distrug și rochia de mireasă. În curând o să fiu și mireasă”, a spus Anamaria Prodan în timp ce a probat a probat mai multe rochii făcute pe comandă la un atelier din Timișoara, potrivit libertatea.ro.

Anamaria Prodan, cunoscută pentru trecutul său în lumea fotbalului și a afacerilor, a traversat momente dificile în viața personală, suferind din cauza trădării anterioare a fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, ea a găsit puterea de a merge mai departe și de a deschide un nou capitol al vieții sale, găsind alinare și fericire alături de Ronald Gavril.

Citește și:

În debutul filmului „Complotul bonelor”, în regia lui Iura Luncașu, unde Anamaria Prodan a primit rolul principal, ea a fost însoțită de Ronald Gavril la premieră. Sportivul, care locuiește în Statele Unite ale Americii, a făcut efortul de a fi alături de partenera sa în această perioadă specială și încărcată de emoții.

Ronald Gavril, supranumit „The Thrill”, este un cunoscut pugilist care a făcut carieră în boxul profesionist, având un palmares impresionant de 24 de victorii, dintre care 19 prin KO, și doar 3 înfrângeri. Cu o avere estimată la 5 milioane de dolari, conform informațiilor din Statele Unite, Gavril, în vârstă de 37 de ani, este cu 14 ani mai tânăr decât partenera sa, Anamaria Prodan. Deși diferența de vârstă poate fi remarcată, cei doi își exprimă fără rezerve afecțiunea și susținerea reciprocă. Anamaria Prodan a declarat că relația lor este una specială și că se bucură de fiecare moment petrecut alături de Ronald. La rândul său, Gavril a evidențiat caracterul unic al partenerei sale și a subliniat că sunt un sprijin unul pentru celălalt în această călătorie numită viață.

Citește și:

„Suntem fericiți, suntem împreună și doar asta contează acum. Mă bucur de fiecare clipă și sper ca viața să ne ofere numai lucruri frumoase. Ne completăm unul pe altul”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.