Setari Cookie-uri

Ce mai face Nuți, bona angajată de Anamaria Prodan: Deja suntem familie...

De 23 de ani, Nuți, celebra bonă a Aneimaria Prodan, este alături de impresară și o susține la fiecare pas. Ce declarații a făcut Nuți, cea care se consideră un membru al familiei?

Nuți, bonă angajată de Anamaria Prodan, are o legătură strânsă cu vedeta TV și spune că s-a integrat complet în familia acesteia. Aceasta a dezvăluit detalii despre relația lor, subliniind că, deși există momente de tensiune, ele își găsesc mereu echilibrul. Pentru Nuți, angajată în casa impresarei de peste două decenii, legătura cu Anamaria Prodan nu se rezumă la relația profesională. Ea consideră că a devenit parte din familia vedetei, admirându-i frumusețea, ambiția și hotărârea de a-și urma visurile.

„Nu pot să spun că mă consider bonă, deja suntem familie. De 23 de ani, suntem o familie. Cu camerele am vrut, nu am vrut, m-a împins Ana de la spate că trebuie să faci asta cu noi. M-am obișnuit, nu mai e nimic nou”, a mărturisit Nuți într-o declarație pentru Wowbiz.

Citește și:

Ea o descrie pe impresara ca fiind o femeie de o ambiție remarcabilă, care se ține de cuvânt și face tot posibilul să își atingă obiectivele. Aprecierea și respectul pe care Nuți le are pentru Anamaria Prodan se reflectă în modul în care își desfășoară activitatea și în modul în care îi tratează familia acesteia. Cu toate acestea, relația celor două nu este lipsită de tensiuni. Nuți recunoaște că, uneori, există neînțelegeri între ele, iar Anamaria iese adesea învingătoare.

„Da, bineînțeles (n.r. – că se mai ceartă cu Anamaria Prodan), ea câștigă, eu las de la mine. Cu toate că de multe ori, după ce își dă seama că a greșit, își recunoaște vina, dar, pe moment, eu las de la mine ca să fie bine”, a mai spus bona familiei.

Citește și:

Anamaria Prodan, fericită la brațul noului ei iubit

La premiera filmului „Complotul bonelor”, în care Anamaria Prodan joacă un rol important, vedeta a făcut o apariție spectaculoasă alături de noul său partener, Ronald Gavril. După o perioadă dificilă din viața sa, Anamaria a găsit puterea de a merge mai departe și de a-și construi un nou capitol în viața sa personală și profesională.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.