Setari Cookie-uri

3 sfaturi pentru alegerea unei drone în funcție de buget

Ești în căutarea unui nou hobby sau vrei să te perfecționezi în domeniul fotografiei și al filmărilor în aer liber? Ca să fii în trend și să descoperi farmecul artelor vizuale digitale, alege o dronă sau o cameră de acțiune. Iată cum să achiziționezi device-uri perfomante, la prețuri avantajoase!

Verifică specificațiile tehnice ale dronelor

Ca să cumperi o dronă ieftină și bună, este esențial să înțelegi conceptele de bază legate de specificațiile tehnice ale acestor dispozitive. Dimensiunea, greutatea, autonomia de zbor, distanța de control, viteza de operare, rezoluția camerei, autonomia bateriei sunt doar câteva dintre caracteristicile care determină performanțele dronelor. La acestea se adaugă stabilitatea în utilizare, funcțiile de evitare a obstacolelor ș.a.

În funcție de bugetul disponibil, ai la dispoziție diferite modele de drone, iar alegerea o vei face pe baza specificațiilor tehnice relevante pentru tine. Stabilește pentru ce vei utiliza drona: fotografii și filmări aeriene, divertisment și sport, explorare, studiul comportamentului animalelor ș.a.

Citește și:

Analizează raportul calitate-preț pentru diferite tipuri de drone

Dronele pentru un buget mai mic sunt opțiunea accesibilă, dar cu performanțe limitate. Cele din gama de mijloc oferă un echilibru între preț și calitate, iar dronele de top asigură performanțe superioare, dar la un preț mai ridicat Este important să știi caracteristicile standard pentru fiecare nivel de preț și să ai așteptări realiste când achiziționezi o dronă sau o cameră de acțiune.

Ai la dispoziție drone de calitate, în condiții atractive de achiziție în rate fără dobândă*, cu ajutorul cardurilor de cumpărăuri. Activează un astfel de instrument pentru plăți inteligente și bucură-te de cumpărături în rate cu CardAvantaj, în magazine fizice și online. Găsești diverse oferte de drone la Emag, F64, IT Galaxy, Altex, Evomag, ș.a. Beneficiezi de plăți eșalonate și bonus la fiecare tranzacție comercială și ai acces la campanii diverse.

Citește și:

Alege accesorii pentru drone în funcție de nevoile tale

La ce activități vei folosi drona? Fotografiezi sau filmezi, vrei să realizezi zboruri de lungă distanță sau zboruri FPV (First Person View)? După ce te decizi asupra modelului de dronă, alege accesoriile potrivite. Le poți achiziționa tot în rate cu dobândă zero*, sunt și oferte de kituri complete pentru utilizatori de drone. Vei avea nevoie de lentile pentru obiective foto-video, carduri de memorie, smart controller, stabilizatoare, acumulatori suplimentari, încărcător portabil.

Adaugă pe lista de cumpărături pentru drone și sisteme de prindere, carcase, huse, slidere, suporți video dSLR, protecții de elice, protecții gimbal, ochelari VR, cabluri și adaptoare. Este important să alegi accesorii de calitate, pentru a maximiza performanța și durabilitatea dronei. Decizia de achiziționare a dronei potrivite se bazează pe bugetul disponibil și pe nevoile de utilizare. Ca să beneficiezi de cel mai bun raport calitate-preț, cumpără drone în rate fără dobândă*, de la cei mai cunoscuți retaileri specializați în echipamente electronice, IT&C, foto-video și dispozitive digitale.

Citește și:

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

foto shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.