Setari Cookie-uri

O reverie hipnotică - Marco Nobel x IRAIDA - Dali Dali Dum

"Dali Dali Dum" reprezintă colaborarea electrizantă dintre Marco Nobel și IRAIDA, piesa care vibrează de energie și intrigă. De la primele beat-uri, piesa îi transportă pe ascultători într-o lume în care o singură privire are o putere irezistibilă.

Cu un ritm dinamic și o melodie contagioasă, "Dali Dali Dum" surprinde esența de a fi captivat de o privire intrigantă. Producția creează o atmosferă sonoră încărcată de anticipație, în timp ce vocile încântă cu o atracție fascinantă.

Cu ritmurile sale energice și hook-urile irezistibile, "Dali Dali Dum" este o mărturie a puterii muzicii de a transporta ascultătorii într-un alt tărâm. Este o celebrare a conexiunii primordiale dintre vedere și senzație, lăsând publicul captivat și dornic de mai mult la fiecare ascultare.

Piesa a fost scrisă de IRAIDA, Robbie McDade, Petre Octavian Ioachim (ACHI), Samuel Marcos Gori (Gamuel Sori). Producția a fost realizată de Petre Octavian Ioachim (ACHI) și Samuel Marcos Gori (Gamuel Sori).

Citește și:

Marco Nobel și-a consolidat poziția ca un talent căutat în industria muzicii electronice; sunetul său revigorant, îmbinat cu prestații live pline de energie, îl fac un artist demn de atenție. În 2021, Marco și-a canalizat întreaga atenție spre lansarea pieselor, rezultând într-o serie neîntreruptă de single-uri puternice. Cu peste 70 de milioane de stream-uri în doar 1,5 ani și un catalog în continuă expansiune, este clar că artistul abia acum își începe ascensiunea. După remixurile unor hituri precum '3 Nights' și 'Drive By', Marco se concentrează acum pe piese originale în colaborare cu Soave, Armada și Spinnin' Records, având în 2023 colaborări de succes cu Lil' Wayne și Juicy J. Anul 2023 l-a găsit pe Marco începând cu o performanță memorabilă la EDC Mexico, apoi cu apariții confirmate la Ultra Music Festival și un club tour, cuprinzând destinații de la Amsterdam la Sydney. Demonstrând o creștere remarcabilă într-un timp atât de scurt, Marco se impune ca un artist cu o carieră promițătoare în față.

Citește și:

IRAIDA este cântăreață și unul dintre cei mai apreciați compozitori din industria muzicală românească. A scris cântece pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Olivia Addams, Gromee, Antonia și mulți alții. Personalitatea ei puternică și puterea ei de a obține ceea ce își dorește este și mai puternică. Colaborarea cu Manuel Riva, "Modern Love", a urcat rapid în topul clasamentelor, ajungând pe locul 1 în Top 200 Shazam în Bulgaria și România, plus multe alte clasamente din diferite țări. Datorită vocii sale cameleonice, artista este întotdeauna perfectă pentru orice act artistic. În 2023, IRAIDA a avut ocazia să colaboreze cu DJ-ul polonez Gromee, alături de care a lansat piesa "Don't Stop The Party". Mai mult decât atât, colaborarea sa alături de Puya, pentru piesa ,,Opriți planeta", au propulsat-o în topuri. Piesa a stat în Top 10 Media Forest timp de 20 de săptămâni, atingând locul #1. Ultimul său single, "NTM (Nu te mint)," marchează debutul ei solo complet în limba română, demonstrând talentul și versatilitatea sa de neegalat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.