Setari Cookie-uri

O boală nemiloasă l-a luat de lângă Ilinca Vandici pe cel mai drag om al ei: L-am întors și am început să țip...

Ilinca Vandici a trăit numeroase clipe dificile în viața ei, însă, de departe cel mai greu moment a fost atunci când tatăl ei a murit răpus de cancer.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai urmărite vedete autohtone, iar urmăritorii săi sunt la curent cu toate detaliile din viața ei. Recent, frumoasa prezentatoare tv a trecut printr-un impas, atunci când a divorțat de tatăl fiului ei, Andrei Neacșu.

Cu toate acestea, divorțul de soțul său nu a fost cel mai greu moment din viața sa. În urmă cu mai mulți ani, Ilinca Vandici l-a pierdut pe tatăl său, răpus de cancer, după o luptă de 5 ani cu boala nemiloasă. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor și a tratamentelor pe care prezentatoarea tv a reușit să le procure din America, tatăl Ilincăi a murit lângă ea.

”Când l-am pierdut pe tata mi-am dat seama că eu nu mai am pe nimeni! Eu aveam nevoie de un bărbat care să-l înlocuiască pe el. El a dus pe picioare cinci ani cancerul. Nu m-am gândit niciodată la momentul că se va termina. I-am făcut rost de un tratament din SUA, chiar credeam că își revine. Eram la București, m-a sunat mama și mi-a zis că nu se simte bine. Am mers la el spital, era agitat.

Citește și:

Îi era rău de trei zile și îl aduseseră la spital la Oradea. Am rămas singură cu el, s-a întors pe o parte și a murit. Mi-am dat seama după trei minute că nu mai respiră. L-am întors și am început să țip. Am fost în șoc câteva zile. Abia după două luni am realizat că a murit. Am senzația că m-a așteptat, a vrut să fiu lângă el. Tata și-a dorit mult un băiat. După ce m-a născut mama, el a băut trei zile și trei nopți de supărare că nu are băiat. Mereu am crezut că pe sora mea o iubea mai mult”, dezvăluia Ilinca Vandici, în podcastul lui Mihai Ghiță.

Ilinca Vandici, relație dificilă cu mama ei

Ilinca Vandici nu a avut o relație bună nici cu mama ei, care, deși i-a fost aproape în momentele imediat de după naștere, nu a fost de acord cu alegerile pe care le-a făcut în viață. Prezentatoarea de la KanalD a mărturisit că este în continuare supărată pe mama ei, pentru toate lucrurile pe care nu i le-a putut oferi.

Citește și:

Mama a avut de comentat mereu, după ea trebuia să am un singur bărbat toată viața. Mi-a zis că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică pentru că am avut mai mulți iubiți. Sunt supărată pe ea pentru lucrurile pe care nu mi le-a dat, pentru greșelile pe care amândouă le-am făcut. M-a ajutat însă mult cu fiul meu, Zian. S-a mutat la mine când eu eram în depresie. Am simțit un gol imens în mine atunci când l-au scos pe Zian. Am simțit că viața mea nu va mai fi despre mine. În pandemie am clacat. De atunci sunt în terapie”, a mai declarat Ilinca Vandici.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.