Setari Cookie-uri

CÂȘTIGĂTORII GALEI PEOPLE’S CHOICE AWARDS 2024

Publicul a votat și E! a sărbătorit cele mai bune nume din cinematografie, televiziune, muzică și cultură pop, alese de fani, la People’s Choice Awards 2024. Evenimentul a fost prezentat de Simu Liu și a avut loc la Barker Hangar (în Santa Monica, California).

Gala People’s Choice Awards va fi difuzată în reluare de la ora 00:00, astăzi (19 februarie), la E!. În plus, emisiunea de pe covorul roșu Live From E!: People’s Choice Awards este programată în reluare, de la 22:00, la E!.

Actorul Adam Sandler (nominalizat la Globurile de Aur, Premiile Emmy și Grammy) a fost premiat cu un People’s Icon Award, pentru cariera sa impresionantă, care include roluri emblematice în comedii și nu numai. Trofeul i-a fost înmânat de prietena și fosta lui colegă de film Jennifer Aniston. Cântărețul, compozitorul și actorul Lenny Kravitz (deținător al patru Premii Grammy) a primit un Music Icon Award și a interpretat pe scenă un mix al hiturilor sale emblematice, ca „Fly Away”, „It Ain’t Over” și „Are You Gonna Go My Way”.

Evenimentul a inclus și spectacole susținute de două câștigătoare recente ale unor Premii Grammy: Kylie Minogue (care a hipnotizat publicul cu hitul ei viral „Padam Padam”) și Lainey Wilson (premiată cu un People's Choice Award la categoria The Female Country Artist, care a zguduit scena cu un mix al pieselor „Country’s Cool Again”, „Things A Man Oughta Know”, „Heart Like A Truck” și „Watermelon Moonshine”).

Citește și:

Lista câștigătorilor People’s Choice Awards 2024:

THE MOVIE
Barbie

THE ACTION MOVIE

Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare/The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

THE COMEDY MOVIE
Barbie

THE DRAMA MOVIE
Oppenheimer

THE MALE MOVIE STAR
Ryan Gosling (Barbie)

THE FEMALE MOVIE STAR
Margot Robbie (Barbie)

THE ACTION MOVIE STAR

Rachel Zegler (Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare/The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes)

THE COMEDY MOVIE STAR
Jennifer Lawrence (Nu-ți port pică!/No Hard Feelings)

THE DRAMA MOVIE STAR
Jenna Ortega (Scream VI)

THE MOVIE PERFORMANCE
America Ferrera (Barbie)

THE SHOW
Anatomia lui Grey/Grey's Anatomy

THE COMEDY SHOW
Only Murders in the Building

THE DRAMA SHOW
The Last of Us

THE SCI-FI/FANTASY SHOW
Loki

THE REALITY SHOW
The Kardashians

THE COMPETITION SHOW
The Voice

THE BINGEWORTHY SHOW

The Summer I Turned Pretty

THE MALE TV STAR
Pedro Pascal (The Last of Us)

THE FEMALE TV STAR
Selena Gomez (Only Murders in the Building)

THE COMEDY TV STAR
Jeremy Allen White (The Bear)

THE DRAMA TV STAR
Jennifer Aniston (The Morning Show)

THE TV PERFORMANCE
Billie Eilish (Swarm)

THE REALITY TV STAR
Khloé Kardashian (The Kardashians)

THE COMPETITION CONTESTANT
Ariana Madix (Dancing with the Stars)

THE DAYTIME TALK SHOW

The Kelly Clarkson Show

THE NIGHTTIME TALK SHOW
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

THE HOST
Jimmy Fallon (That’s My Jam)

THE MALE ARTIST
Jung Kook

THE FEMALE ARTIST
Taylor Swift

THE MALE COUNTRY ARTIST
Jelly Roll

THE FEMALE COUNTRY ARTIST

Lainey Wilson

THE MALE LATIN ARTIST
Bad Bunny

THE FEMALE LATIN ARTIST
Shakira

THE POP ARTIST
Taylor Swift

THE HIP-HOP ARTIST
Nicki Minaj

THE R&B ARTIST
Beyoncé

THE NEW ARTIST
Ice Spice

THE GROUP/DUO
Stray Kids

THE SONG
Vampire (Olivia Rodrigo)

THE ALBUM
Guts (Olivia Rodrigo)

THE COLLABORATION SONG

Barbie World (Nicki Minaj & Ice Spice With Aqua)

THE CONCERT TOUR
TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR

THE SOCIAL CELEBRITY
Taylor Swift

THE COMEDY ACT
Selective Outrage (Chris Rock)

THE ATHLETE

Travis Kelce

Gala People’s Choice Awards de anul acesta va fi difuzată în reluare astăzi, 19 februarie, de la ora 00:00, pe E!. În plus, emisiunea de pe covorul roșu Live From E!: People’s Choice Awards este programată în reluare, de la 22:00, la E!

Citește și:

Despre NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer deține unul dintre cele mai semnificative portofolii de divertisment din lume și oferă conținut de calitate și branduri de interes în peste 160 de teritorii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și regiunea Asia-Pacific. Brandurile exclusive ale companiei (UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks) oferă experiențe de divertisment complete publicului din întreaga lume. Universal+ (un serviciu hibrid, liniar și non-liniar) strânge laolaltă brandurile grupului pe platforme afiliate, oferind abonaților atât emisiuni live, cât și o varietate mare de conținut VOD relevant, inclusiv premiere locale și sezoane complete – totul într-un singur loc. În afara SUA, NBCU oferă consumatorilor și servicii ca Hayu, serviciu SVOD, dedicat formatelor de tip reality, disponibil în 45 de teritorii – inclusiv Marea Britanie, Canada și țări din Europa și regiunea Asia-Pacific.

Citește și:

NBCUniversal este una dintre cele mai importante companii de media și divertisment din lume. Crează conținut de clasă mondială, pe care îl distribuie în portofoliul lor de filme, televiziune și streaming și îl aduce la viață prin parcurile lor tematice și experiențele consumatorilor. Dețin și operează mărci de top de divertisment și știri, inclusiv NBC, NBC News, MSNBC, CNBC, NBC Sports, Telemundo, NBC Local Stations, Bravo, USA Network și Peacock, serviciul de streaming premium susținut de anunțuri. Produc și distribuie programe și divertisment de primă clasă prin Universal Filmed Entertainment Group și Universal Studio Group și au parcuri tematice și atracții de renume mondial la Universal Destinations & Experiences. NBCUniversal este o subsidiară a Comcast Corporation.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.