Setari Cookie-uri

Oana Roman și Janni Alexandridis, mai mult decât o relație de prietenie? Ce spune vedeta despre câștigătorul Chefi la cuțite

Oana Roman a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Janni Alexandridis, iar internauții s-au gândit deja la o posibilă relație între cei doi.

Pe 18 octombrie, a avut loc marea finală a emisiunii "Chefi la Cuțite," un eveniment mult așteptat de către telespectatori. Lupta a fost intensă, iar cel care a ieșit victorios din confruntarea culinară este Janni Alexandridis, câștigătorul cuțitului de aur din echipa lui Florin Dumitrescu. Victoria lui Janni a fost salutată și aplaudată de mulți fani ai show-ului, printre care se numără și Oana Roman.

Oana Roman a făcut doar comentarii pozitive despre câștigătorul "Chefilor la Cuțite," subliniind că acesta este nu doar talentat în bucătărie, ci și o persoană extrem de educată, serioasă și hotărâtă. După o discuție cu Janni, vedeta a fost convinsă că acesta are toate calitățile necesare pentru a ajunge în vârful industriei culinare. Ea a fost una dintre primele persoane care i-au transmis felicitări lui Janni Alexandridis și i-a urat mult succes în carieră.

Citește și:

"Voiam să știu dacă v-ați uitat aseară la finala Chefi la Cuțite. Eu cu Isa ne-am uitat… în ultimii ani nu am ratat nicio finală de Chefi la Cuțite. Anul ăsta recunosc că este prima oară când am știut cine va câștiga.

Felicitări Janni! L-am cunoscut, am avut plăcerea să-l cunosc săptămâna trecută, acum vreo zece zile, am avut o discuție de câteva ore cu el. Îl felicit din suflet, pentru că este un băiat extrem de talentat, foarte serios, extrem de bine educat, foarte hotărât, știe foarte bine ce vrea de la viață.

Cred că are șanse mari să devină un foarte mare chef, nu numai în România, ci și la nivel internațional. Ne-am uitat cu mare plăcere aseară, felicitări Janni și sper să faci treabă bună… știu că o să faci super treabă!" a spus Oana Roman în mediul online.

Citește și:

Janni Alexandridis a primit aprecieri și de la alți colegi și prieteni, iar tânărul chef și-a arătat recunoștință în mesajele sale postate pe rețelele de socializare.

„CHEFI LA CUȚITE SEZON 12 a fost cea mai frumoasă și în același timp cea mai grea experiență din viața mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf.

Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot, ne-am zguduit și sunt atât de mândru. Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mulțumesc! ❤️ Voi face totul pentru a te face și mai mândru”, a spus Janni Alexandridis.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.