Setari Cookie-uri

Strategie sau șansă de nerefuzat? Cristi Mitrea și Ramona Prodea, conflict din cauza lui Jorge

Cristi Mitrea și Ramona Prodea, soția lui Jorge, au avut o discuție aprinsă în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, legată de participarea cântărețului la „Survivor All Stars”. Mitrea a sugerat că Jorge ar fi avut o strategie pentru a rămâne în competiție, iar Ramona Prodea a susținut că performanțele acestuia sunt semnificative.

În cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, atmosfera s-a încins în urma unei discuții aprinse dintre luptătorul Cristi Mitrea și soția lui Jorge, Ramona Prodea, privind participarea cântărețului la „Survivor All Stars”.

Totul a început în momentul în care Jorge a făcut o schimbare de echipă, trecând de la Faimoși la Războinici. Soția artistului a explicat că această decizie a venit după o șansă neașteptată și că el și-a ales partenerul de echipă, nu neapărat pe cel mai bun Războinic, ci pe cel mai bun concurent din Survivor, Ștefania Ștefan. Declarațiile acestea au stârnit reacții puternice din partea lui Cristi Mitrea, prezent în platoul emisiunii. El a susținut că Jorge a rămas în competiție cu o anumită strategie în minte și că, dacă salariul ar mai veni încă câteva săptămâni, ar fi mulțumit. Luptătorul a adăugat că unii concurenți se bucură de salariu fără să-și câștige cu adevărat locul, menționând că Jorge a stat mult timp în afara competiției, în zona gardului sau în ambulanță.

Citește și:

Ramona Prodea a ripostat, încercând să își susțină argumentele, dar Mitrea a întrerupt-o în repetate rânduri. Ea a subliniat că, în ultimele două săptămâni, Jorge a câștigat patru puncte și că randamentul său este apreciat. A adăugat că, conform clasamentului, Jorge se află în mijlocul listei, având un randament de 60% din punctele obținute în jocurile disputate.

„Dacă ne gândim câte puncte a câștigat Jorge, în ultimele două săptămâni a câștigat patru puncte. Dacă te uiți pe clasament, el e pe la mijlocul clasamentului ca și randament. Din 14 meciuri jucate a câștigat 8. Zmărăndescu, Jador, Moroșanu sunt pe la coada clasamentului. Dar lasă-mă puțin să vorbesc, lasă-mă să vorbesc. (…) Este vorba despre Jorge, așa cum, nu știu de ce, ai zis tu că trebuie să își câștige locul, el chiar a avut 60% randament pe jocurile jucate. (…) El e al treilea după jocurile jucate, după Zanni”, a zis soția lui Jorge.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.