Setari Cookie-uri

Crește gratuit afacerea ta la Factory Bootcamp în februarie

Programul gratuit de susținere a antreprenorilor la început de drum, Factory Bootcamp, anunță primele înscrieri pentru 2024.

Evenimentul este unul gratuit, iar 25 de antreprenori și antreprenoare vor avea șansa de a trece timp de două zile printr-un program intens de transformare. Înscrierile sunt deschise.

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank și organizat de start-up.ro este un eveniment de două zile dedicat antreprenorilor la început de drum care vor să-și transforme planul de business în realitate sau care doresc să-și consolideze afacerea.

Înscrie-te la Factory Bootcamp aici.

Pentru înscriere vei completa formularul cu detalii despre afacerea sau ideea ta de afaceri, urmând să primești apoi o confirmare de primire a aplicației tale. Ulterior, la începutul lunii februarie, primești confirmarea dacă te numeri printre cei 25 de antreprenori participanți la Bootcamp.

Citește și:

Proiectul, organizat cu sprijinul start-up.ro, îmbină partea de mentorat cu partea de practică pentru a ajuta la consolidarea planurilor de business pe care le au participanții. Programul nu implică niciun fel de taxe de participare din partea anteprenorilor selectați.

Pentru cine este Factory Bootcamp?

  • Ești antreprenor și vrei să-ți finanțezi afacerea

  • Ești la început de drum cu afacerea ta și vrei să descoperi strategii de creștere

  • Te întrebi dacă poți primi o investiție

  • Ai o afacere în orice domeniu și vrei să înveți mai mult

Ce vei învăța la Factory Bootcamp?

În baza formularului de înscriere vor fi selectați 25 de antreprenori. Aceștia vor avea la dispoziție două zile pentru a confirma participarea.

Bootcamp-ul are loc fizic timp de două zile la Raiffeisen Media Center pe Calea Floreasca 246d în București.

Factory Bootcamp are ca scop eficientizarea planului de afaceri într-unul finanțabil pentru ca afacerile să poată crește. În urma primei ediții Factory Bootcamp de anul trecut mai multe business-uri au putut fi finanțate pentru creștere de către reprezentanții factory by Raiffeisen Bank.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.