Setari Cookie-uri

ULTIMUL EPISOD AL SERIEI BETWEEN THE LINES EXEMPLIFICĂ MODUL ÎN CARE O STRATEGIE ÎNDRĂZNEAȚĂ POATE ADUCE REZULTATE CÂȘTIGĂTOARE

Ultimul episod al seriei documentare PokerStars Between the Lines difuzate pe YouTube, este disponibil acum și analizează victoria remarcabilă a lui Max Verstappen la Marele Premiu al Ungariei 2022

La nivel de elită, ce te ajută să faci cursa vieții tale sau să joci mâna perfectă? Pregătirea, planul de joc și anticiparea următoarei mișcări a adversarului sunt esențiale. Ca să câștigi, trebuie să fii mereu cu un pas înaintea celorlalți.

În cel de-al patrulea și ultimul episod al seriei PokerStars Between the Lines de pe YouTube, echipa Oracle Red Bull Racing scoate în evidență strategia sincronizată a echipei și tenacitatea mentală, esențiale pentru a fi mai bun decât ceilalți și a obține victoria.

Vorbind despre Marele Premiu al Ungariei din 2022, cunoscut drept unul dintre cele mai dificile circuite pentru depășiri, Christian Horner, director și CEO al echipei Oracle Red Bull Racing, a declarat: „Este important să-ți alegi corect strategia, să alegi pneul potrivit, la momentul potrivit.”

Citește și:

Când vorbește despre cursa în care Max Verstappen și-a croit drum printre piloți și a urcat de pe poziția a 10-a spre o victorie remarcabilă, Hannah Schmitz, inginerul principal de strategie, a declarat: „Ne-am întrecut cu Mercedes și Ferrari la capitolul strategie, precum și cu piloții care au arătat tot ce pot în monoposturile lor”. Acest lucru a fost scos în evidență de către echipă pe tot parcursul sezonului 2023, arătând cum trebuie să se îmbine toate piesele în mișcare pentru a obține rezultate decisive. Atunci când eșecurile sunt inevitabile, elita se remarcă prin capacitatea de a ignora dificultățile și de a se concentra pe strategie și execuție.

Episodul 4 al seriei documentare Between the Lines, care analizează faptul că piloții și jucătorii trebuie să fie cu un pas înaintea adversarilor atât pe circuit, cât și la masa de poker, este disponibil acum pe canalele YouTube PokerStars.

Citește și:

Pentru a urmări cel de-al patrulea episod din Between the Lines, accesați: https://youtu.be/L8Ppb0-gwuc

Continuând celebrarea parteneriatului cu Oracle Red Bull Racing, PokerStars va oferi mai multe experiențe Red Spade Pass comunității sale în lunile următoare, ducând oamenii dincolo de ecran și oferind câtorva câștigători norocoși șansa de a trăi o experiență de neuitat în Las Vegas la sfârșitul acestui an.

Excursia de patru zile, cu toate cheltuielile acoperite de PokerStars, le va permite câștigătorilor Red Spade Pass să se bucure de o atmosferă VIP unică, pachetul incluzând, lângă cazare și zboruri, și o serie de alte activități exclusiviste pe parcursul weekend-ului.

Red Spade Pass-urile vor putea fi câștigate pe platformele PokerStars în diferite momente ale sezonului până în octombrie, iar în condițiile în care două dintre ele au fost deja câștigate, a început cursa pentru locurile rămase. Urmăriți-ne pentru mai multe detalii!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.